mükemmel olurda çok para be bitane fluenceye takmışlardı forumdada resmi vardı ama çok iyi para be kardeşim
Coil olmaz mı peki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mükemmel olurda çok para be bitane fluenceye takmışlardı forumdada resmi vardı ama çok iyi para be kardeşim
Coil olmaz mı peki
2 tane çıkma amortisör alıp kısalttırmak en iyisimükemmel olurda çok para be bitane fluenceye takmışlardı forumdada resmi vardı ama çok iyi para be kardeşim
Abi gördün fotoğrafı bence araba yine yüksek ben gelemem yüksek arabaya alçak olsun benim olsun (şuanda her ne kadar kamyonete binsemde ) )Yapma yaa amortisör işi sakat o zaman. ama yinede seni takip eder yeni amortisör aldığında sorun ortadan kalkarsa kaçarı yok alırım yayları. Zaten yarın almayacağım en az 2-3 ay vakti var yayların. 5lik de naptın sen furkan 3 lük en ideali bana kalırsa
3.5 kesmez en az 5 cm diyorum benim megane 4 cm basıktı bi 3.5 daha basacaktım satmasaydım.
ölçüler 205-55-16, 4 cm orj. basıktı araç ithal olduğu için yerli araçla direk kendim ölçtüm, 5 cm iyi olur ben bunla altını sürmedim bi kaç sefer hariç kullanıma bağlı birazda.Abi ya senin jant lastik kac bende eibach 5cm almayi dusunuyorum altini carpma problemi cok olurmu yol tutusu ne kadar artar konfor ne kadar azalir bu gibi sorular cok kafami kurcaliyor