Megane 3 washer jet varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykut_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben yaptım uygulamayı. Citroen berlingo su jetini alıp, biraz kesip biçerek yerine sıkı geçme şeklinde soktum. Şu an için sonuçtan çok memnunum. Artık tavanı ve arka camı yıkamıyorum. Aşağıda fotoğraflarını koydum. Motor gücü falan gayet yeterli. Parçalar da iki adet fıskiyeyi 30 TL'ye aldım. Video çekmeye fırsatım olmadı.
Berlingo jetlerini ben de denedim yalnız biraz acemiliğime geldi bi türlü oturtamadım keserken biraz fazla aldım bu sefer de çok gevşek oldu o sinirle kaldırıp attım :D Kangoo II jeti tam oturuyor hem de çok güzel bir spreylemesi var yelpaze gibi tüm camı ıslatıyor yalnız düdük kadar plastik 70 lira. Renault-Samsung araçların jetlerinin hepsi sprey tarzda ama parçaları bulmak imkansız gibi bir şey.

sis tipi cam fıskiyesi için oem parça no 820060847
bildiğim kadarıyla clio 4 ve kangoo larda kullanılıyor

kangoo ve clio 4 kullanıcıları koyabilirlermi video?

evet kangooda var yalnız kışın çok pulverize ettiği için donma yapabiliyor bide su deposunu temiz tutmak lazım kullanılan su ürünlerine dikkat

clio 4 te yok benımkı musluk gıbı atıyor

sis tipi cam fıskiyesi için oem parça no 820060847
bildiğim kadarıyla clio 4 ve kangoo larda kullanılıyor

Parça numarası doğru ancak püskürtme şekilleri farklı hocam. Clio 3 delikli normal püskürtme yapıyor, Kangoo'nun ki yatay bir çizgi şeklinde spray şeklinde püskürtüyor.

Clio IV Fıskiye
$_35.webp

Kangoo II fıskiye
168261c3b078.jpg

Bu videoda Kangoo fıskiyesinin sprey etkisini görebilirsiniz. (Megane 2'ye takmışlar)

sımdı kango nunkını alsak takılırmı clıo 4 e aynımı ıkısınde montaj yerlerı

sımdı kango nunkını alsak takılırmı clıo 4 e aynımı ıkısınde montaj yerlerı

Takılır hocam ama teki 70 lira. İki tane plastiğe 140 lira veririm dersen takabilirsin :)

Berlingo jetini nasıl kestiniz arkadaşlar

Geri