Megane 3 vites asistanı ve 4 lü floşör !

Katalog dedın aklıma geldı anıl katalogta usb girişide var dior sadece aux girişi var walla 1 hafta arabada bakmadığım yer kalmadı meğer yokmuç usb girişi walla bi yandan arabadan soğuyorum kullanıncada arabadan zevk alıyorum ben bu renaultu hıc anlamıyorum :D

Bu dörtlü flashör olayını yaktırmak için kaç hızla fren yapmak lazım .
Bir de yandığında sönüyor mu bari :D

Vitesi yükselt düşür diyen ışıktan bahsediyor Haydar abi

Benim aracım ithal 1.6 16V, soruda size faydam olmayacak ama akılda kalması açısından söyleyim bende ikiside yanıyor frenleri özellikle denedim

masallah masallah dene sene dene,ne yaptın nerde becerdin boyle bir psikopatlıgı :D:D

Bu dörtlü flashör olayını yaktırmak için kaç hızla fren yapmak lazım .
Bir de yandığında sönüyor mu bari :D
Ben 2.viteste kesicideykena birden fren yaptım o zaman yandı mesela :D (2.vites 6500rpm redline 84km)
Biraz daha yanmasını beklerdim ama 5-6 saniye sürmedi galiba yanması, arabayı ilk aldığımız zamanlarda yaptığım için hatırlamıyorum :D

masallah masallah dene sene dene,ne yaptın nerde becerdin boyle bir psikopatlıgı :D:D

Buyur arkidişim yukarda yazdım :D

Ben 2.viteste kesicideykena birden fren yaptım o zaman yandı mesela :D (2.vites 6500rpm redline 84km)
Biraz daha yanmasını beklerdim ama 5-6 saniye sürmedi galiba yanması, arabayı ilk aldığımız zamanlarda yaptığım için hatırlamıyorum :D

Buyur arkidişim yukarda yazdım :D

acıdım valla o arabaya ya :( neler yapıyorsun garibana,2.vites 84 mü peeehhh ben 2 de 150 goruyom ya hehehehe (saatde 150 adım,bir cift yani 2 tane yani 2. vites adidas adicolorla :D )

Birgün bu özelliği denerim umarım kızaklamaz :) ABS devreye giriyor çok da sevdim devreye girmesini :D

allahtan bari abs devreye giriyor yani :D

Ben de daha abs devreye girecek bir durum yaşamadım:D

Ben de daha abs devreye girecek bir durum yaşamadım:D
Ogün abi senin ortalamaya bakarsak zaten arabayı boşa alıp arkadan itiyosun dicem, 2 kat fazla yakıyoruz senden :D

Geri