5 Nis 2012 #1 MADFROSTER Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Mar 2012 Mesajlar 296 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Arkadaşlar yerli megane 3 kullanıpta vites asistanı çalışan ve ani frenlemelerde 4 lü flöşörü yanan ark. varmı ben de yok ondan sordum ?
Arkadaşlar yerli megane 3 kullanıpta vites asistanı çalışan ve ani frenlemelerde 4 lü flöşörü yanan ark. varmı ben de yok ondan sordum ?
5 Nis 2012 #2 16-UğUR-55 Uğur Kaymak, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,572 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Walla benim araçta var yazıyor ama yandığını görmedim. Zarten o gibi acil durumlarda elim direkt olarak flasör düğmesine gidiyor manuel basıyorum.
Walla benim araçta var yazıyor ama yandığını görmedim. Zarten o gibi acil durumlarda elim direkt olarak flasör düğmesine gidiyor manuel basıyorum.
5 Nis 2012 #3 laguna60 Kadir ÇAKIR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 May 2011 Mesajlar 2,284 Tepkime puanı 58 Puanları 0 Yaş 48 Uğur kardeşim sen nerelerdesin yoksun çoktandır
5 Nis 2012 #4 16-UğUR-55 Uğur Kaymak, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,572 Tepkime puanı 2 Puanları 0 laguna60' Alıntı: Uğur kardeşim sen nerelerdesin yoksun çoktandır Genişletmek için tıkla ... İş güç memleket meseleleri kadir abi. yok bir yaramazlık yani
laguna60' Alıntı: Uğur kardeşim sen nerelerdesin yoksun çoktandır Genişletmek için tıkla ... İş güç memleket meseleleri kadir abi. yok bir yaramazlık yani
5 Nis 2012 #6 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ApSUVaî' Alıntı: Vites Asistanı Nedir Onu Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Vitesi yükselt düşür diyen ışıktan bahsediyor Haydar abi Benim aracım ithal 1.6 16V, soruda size faydam olmayacak ama akılda kalması açısından söyleyim bende ikiside yanıyor frenleri özellikle denedim
ApSUVaî' Alıntı: Vites Asistanı Nedir Onu Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Vitesi yükselt düşür diyen ışıktan bahsediyor Haydar abi Benim aracım ithal 1.6 16V, soruda size faydam olmayacak ama akılda kalması açısından söyleyim bende ikiside yanıyor frenleri özellikle denedim
5 Nis 2012 #7 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 ApSUVaî' Alıntı: Vites Asistanı Nedir Onu Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Vites değiştirme devri gelince vites attırmak için göstergede yanan lamba varya abi . Hani kangoo içinde bayağı konuşulmuştu .
ApSUVaî' Alıntı: Vites Asistanı Nedir Onu Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Vites değiştirme devri gelince vites attırmak için göstergede yanan lamba varya abi . Hani kangoo içinde bayağı konuşulmuştu .
5 Nis 2012 Konuyu Başlatan #8 MADFROSTER Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Mar 2012 Mesajlar 296 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Bu yerlilerle başımız dertte ya hehe
5 Nis 2012 #9 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Benim Kangoolarda Var Bu Özellikler Yerli Diye Azaltmışlar Yine
5 Nis 2012 #10 Renault Süper Moderator 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 781 Tepkime puanı 15 Puanları 2 Yaş 45 Bendede çalışmıyor o özellikler ama katalogda flaşör olayı var diyor.Ayrıca yolda kaldığımda kadranda aşağı doğru ok işareti yanıp söndü yeşil renkte.
Bendede çalışmıyor o özellikler ama katalogda flaşör olayı var diyor.Ayrıca yolda kaldığımda kadranda aşağı doğru ok işareti yanıp söndü yeşil renkte.