Arkadaşlar tivitıe yerleri çok güzel ama aldığım hiçbiri içine girmiyor.servisten başka yerde bulan takan varmı? Fiyatı nedirr bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim araç expression bu yüzden yerleri var ama malesef iki tivitırı çok görmüşler bana! demek 50 tl öylemi? ya servislerde daha fazladır diye düşündüm.Ama bi bakayım o zaman napalım.arabamı çok seviyorum ama böyle abuk subuk şeyleri renault hep yapıyor ya....
Valla çok haklısın burak kardeş.Bu adamlar araçlarına duyulan saygıyı böyle yaparak azaltıyor bence.Gel şimdi millete renaultun güzelliğini anlat anlatabilirsen.arabam gerçekten çok güzel fakat butarz eksiler insana mutsuzluk veriyor.örneğin başkabişey söyleyim.benim megane da yol bilgisayarında hiçbir açıklama yazmıyor sadece rakamlar var.Anla anlayabilirsen yani renault bunu niye yapıyorsun ya!!!Sizin yine iyi, bizim cliolarda olmayanları saymaya kalksam ömrüm yetmez. Renault bu ne yapacağı hiç belli olmaz.![]()