Megane 3 teyplare USB girişi takılması hk;

170-180 tl civarına aldım diye hatırlıyorum. avcılar stadın orda sevdi elektronik.

usb hafıza kartı girişi sd v.s bişiler var üzerinde. cd changer girişine takılıyor.

Ses kalitesi çok düşükmüş öyle mi?

Bendede AUX girişi var fakat USB yok, daha ucuz yollu aparatlarla bunu çözemez miyiz?

ucuzu yok furkan.
Aracında bluetooth varsa benim gibi sende oradan takılıver.

yeni konu açmayayım, buradan sorayım dedim.
bizim araçlara mp3 player veya ipod bağlanabiliyor mu? aux işi zor gibi biraz sanki.
veya samsung note 2 kullanıyorum. telefondaki müzikleri dinlemenin bir yolu var mıdır?
iphone'da olabilir samsung'a çözüm yoksa, eşim kullanıyor. en azından o yanımdayken dinlemenin bir çözümü varsa o da olabilir :)

megane 3 lerin orijinal teyp yerine normal bir teyp takılmıyormu ki bir de bende aux girişini bulamadım nerde olduğunu 2010 megane 3 aracım ????

megane 3 lerin orijinal teyp yerine normal bir teyp takılmıyormu ki bir de bende aux girişini bulamadım nerde olduğunu 2010 megane 3 aracım ????
Aradan cok zaman gecmis ama yine de cevaplayim :)
Teybin altinda siyah bir kapak olacak aux girisi orada.
Normal teyp yaktirabilirain. yanliz bunun ocin teybin bulundugu çerceveyi de değiştirmen gerekecek. bunun yerine 2011 model ustu araclar icin cikan bizim teybin usb lisi mevcut necvox markasinda var. Ondan da taktirabilirsin. hem görüntüyü de bozmamiş olur.

Baya iyiymiş sevdim.

Geri