sonradan yapılan cam tavanlarda sıkıntı oldugunu duymustum. Arabanın orjinalliğini asla bozma, hele ki; tavan kesilmesinden bahsediyoruz. Yazık günah sakın derim ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yaş değil yarın benim dogum gunum YArından Sonra 4 e inecek sistem otomatik 22yi 23 yapcak hadi yine iyisin teyzeden ablaya terfi etcen yarınçok ayıp gökhan ben senden sadece 5 yaş büyüğüm.... cık cık cık hiç yakıştıramadım...
çok fenasın tamam ne istiyosanız onu diyin teyze diyin abla diyin osman diyin farketmez napalım artık5 yaş değil yarın benim dogum gunum YArından Sonra 4 e inecek sistem otomatik 22yi 23 yapcak hadi yine iyisin teyzeden ablaya terfi etcen yarın
hehehehe osman ablaçok fenasın tamam ne istiyosanız onu diyin teyze diyin abla diyin osman diyin farketmez napalım artık
paraya kıyın webasto yaptırın hiç bişey olmaz.. sadece tahliye kanallarını yılda bir serviste temizletirsiniz.. olur biter.. 5-6 yıldır webastonun cam tavanını taktırıp kullananlar var gayet memnunlar. serviste taktırırsanız garanti dışıda kalmaz. Tabi servisin önermeyecegi baska marka yoksa!
Retrofit fresh air with a Webasto roof system
Millet Volkwagen e yaptırıyor biz renoya mı yaptıramıycaz.. Bence yaptırın..
Sunroof için marka olarak WEBASTO tip olarak tavan içine giren değil de; dışa doğru çıkıp geri giden modeli öneririmpeki... teşekkür ettim tekrar... cam tavandan vazgeçtim ok o kesin sunroof ta da kapaklı değil sürgülü isterim zaten eğer olursa... o da tıkırdar mı bilmem ama... ustayla bi konuşurum artık bakalım... olursa olur olmazsa olmaz...
Aynen bizim arabada ispanya üretimiKaportada sonradan yapılan her şey yani kesip biçmeler Bülent Ersoy'a pembe nüfus kağıdı çıkartmaya benzer...kıhkıh
Bu arada ithal Megane 3 ler İspanya üretimi,Fransa diye seni keklemişler...
Kaportada sonradan yapılan her şey yani kesip biçmeler Bülent Ersoy'a pembe nüfus kağıdı çıkartmaya benzer...kıhkıh
Bu arada ithal Megane 3 ler İspanya üretimi,Fransa diye seni keklemişler...