sonradan yapılan cam tavanlarda sıkıntı oldugunu duymustum. Arabanın orjinalliğini asla bozma, hele ki; tavan kesilmesinden bahsediyoruz. Yazık günah
sakın derim ben.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yaş değil yarın benim dogum gunum YArından Sonra 4 e inecek sistem otomatik 22yi 23 yapcakçok ayıp gökhan ben senden sadece 5 yaş büyüğüm.... cık cık cık hiç yakıştıramadım...
çok fenasın5 yaş değil yarın benim dogum gunum YArından Sonra 4 e inecek sistem otomatik 22yi 23 yapcakhadi yine iyisin teyzeden ablaya terfi etcen yarın
![]()
hehehehe osman ablaçok fenasıntamam ne istiyosanız onu diyin teyze diyin abla diyin osman diyin farketmez napalım artık
![]()
paraya kıyın webasto yaptırın hiç bişey olmaz.. sadece tahliye kanallarını yılda bir serviste temizletirsiniz.. olur biter.. 5-6 yıldır webastonun cam tavanını taktırıp kullananlar var gayet memnunlar. serviste taktırırsanız garanti dışıda kalmaz. Tabi servisin önermeyecegi baska marka yoksa!
Retrofit fresh air with a Webasto roof system
![]()
![]()
![]()
Millet Volkwagen e yaptırıyor biz renoya mı yaptıramıycaz.. Bence yaptırın..
Sunroof için marka olarak WEBASTO tip olarak tavan içine giren değil de; dışa doğru çıkıp geri giden modeli öneririmpeki... teşekkür ettim tekrar... cam tavandan vazgeçtim oko kesin
sunroof ta da kapaklı değil sürgülü isterim zaten eğer olursa... o da tıkırdar mı bilmem ama... ustayla bi konuşurum artık bakalım... olursa olur olmazsa olmaz...
![]()
Aynen bizim arabada ispanya üretimiKaportada sonradan yapılan her şey yani kesip biçmeler Bülent Ersoy'a pembe nüfus kağıdı çıkartmaya benzer...kıhkıh
Bu arada ithal Megane 3 ler İspanya üretimi,Fransa diye seni keklemişler...![]()
Kaportada sonradan yapılan her şey yani kesip biçmeler Bülent Ersoy'a pembe nüfus kağıdı çıkartmaya benzer...kıhkıh
Bu arada ithal Megane 3 ler İspanya üretimi,Fransa diye seni keklemişler...![]()