Megane 3 RS almak isteyenler...

ben reinanın önüne konan rse acıdım bütün yaz kavruldu orda bari showrooma koysalardı .fırsat otomobili olarak nerde satılır bunlar mais anadolu boğaziçi ,bursa?

Harbiden cok pahaliymis. Hergun Yaris piste mi surucegiz bu araci :salca. Millet bi Nurnburgring de 1 numara arac diye begeniyorlar, arkadas pilotaj'da onemli yhane belki adam cok iy suruyordur araci. Megane RS suren Laurent Hurgon adam 8:07.97 dakikada bitirmis. Simdi asagdaki listeye bakarsak Megane RS , Mercedes C63den Audi R8 E-tron'dan once bitirmis pisti, pilotaj hatalari olabilir yhane hihi. Pilotaj onemli abicim simdi. Al bitane VW Golf R DSG 4x4 sur pasalar gibi. Bir yanlisim varsa lutfen duzeltin.

Daha detayli :List of Nürburgring Nordschleife lap times - Wikipedia, the free encyclopedia
[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:07.97[/TD]
[TD]Renault Megane RS Trophy[/TD]
[TD]Laurent Hurgon[/TD]
[TD]June 17, 2011[/TD]
[TD]www.europeancarnews.com (06/2011), new record for a FWD car.[SUP][62][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:09[/TD]
[TD]Audi RS4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (06/2006)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:09.099[/TD]
[TD]Audi R8 e-tron[/TD]
[TD]Markus Winkelhock[/TD]
[TD]26 June 2012[/TD]
[TD]Fastest lap by a production electric car[SUP][63][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]BMW M6 E63[/TD]
[TD]Horst von Saurma[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (12/2005), Sport tires, 259 km/h speed limiter.[SUP][citation needed][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Honda NSX-R[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (08/2002), Sport tires, suspension modification.[SUP][citation needed][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:10[/TD]
[TD]Porsche Boxster S[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]www.sueddeutsche.de/automobil/372/449102/text/11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Dodge Viper GTS[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (10/1997)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]BMW Alpina B6 S[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (05/2008)[SUP][64][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:11.16[/TD]
[TD]Mitsubishi Lancer Evo IX[/TD]
[TD]Takayuki Kinoshita[/TD]
[TD][/TD]
[TD](Best Motoring video 14) Wet conditions, not a true time attack.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:12[/TD]
[TD]BMW Z4 M Coupe[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]EVO magazine (Issue 093, page 077)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:13[/TD]
[TD]BMW M5 E60[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (12/2004)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ferrari 355 GTB[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (10/1994)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mercedes-Benz_C63 AMG[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (2/2009)[SUP][65][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:14[/TD]
[TD]BMW Alpina B3 Biturbo Coupé[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sport Auto (12/2008),[SUP][66][/SUP] including optional LSD and 19 inch wheels.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:15[/TD]
[TD]BMW 1 Series M Coupe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]June 2011[/TD]
[TD]Sport Auto,[SUP][67][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]8:16.15[/TD]
[TD]Honda NSX (NA1)[/TD]
[TD]Motoharu Kurosawa[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]Best Motoring

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

audi r8 e-tron dünyanın en hızlı elektrikli aracı :)

yanı oraya renault pilotajı ıyı sofor yollamayı akıl edebılıyor ama auıd ve mercedes edemıyor mu onlar da uzman adamları yolluyorlar bu olay otomobıl dunyasının en prestıjlı olaylarından bırısı halıne geldı kımse tutup da oraya sokaktakı adamı gel test et demez herhalde ayrıca araba tr de pahalı normalde 27 bın €
burda sozu gecenler cok pahalı 2.0 motora otv zaten onceden gelmıstı su son otv 1,6 ya geldı dıye bılıyorum izmirdekı eleman 80 bıne aldı dıyorlar ne kadar dogru bılmıyorum

Ben oyle bisey demiyorum zaten pilotaj hatasi olamazmi hic? Formula 1'de bile hata yapan var yhane, herkes Micheal Schumacher gibi olabilirmi :o

yanı oraya renault pilotajı ıyı sofor yollamayı akıl edebılıyor ama auıd ve mercedes edemıyor mu onlar da uzman adamları yolluyorlar bu olay otomobıl dunyasının en prestıjlı olaylarından bırısı halıne geldı kımse tutup da oraya sokaktakı adamı gel test et demez herhalde ayrıca araba tr de pahalı normalde 27 bın €
burda sozu gecenler cok pahalı 2.0 motora otv zaten onceden gelmıstı su son otv 1,6 ya geldı dıye bılıyorum izmirdekı eleman 80 bıne aldı dıyorlar ne kadar dogru bılmıyorum

80 bin derken orkun hangi araç ?

Geri