Megane 3 multimedya sistem

lvtsma2007

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Ara 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Arkadaşlar Merhaba,

Aranıza yeni katıldım ve açıkcası çok faydalı bilgilere ulaştım forum sayesinde. Aracım Renault Megane 2015 model. Multimedya sistem taktırmak istiyorum ancak bazı soru işaretlerim var. İnternette o kadar çok şey okudum ki açıkcası kafam karıştı.Yardımcı olursanız sevinirim.

1. İlk ulaştığım bilgiler aracın garantisi gitmesin diye serviste R-Link taktırmak zorunda olduğumdu ancak sonra Bika yetkili servisle konuşunca başka bir markayı dışarda taktırırsam garantisi gitmiyormuş dediler. Tabii ne kadar güvenilir bilgi bilemiyorum.

2. Piyasada çok ürün var, Necvox,Avgo,Cyclone markaları gibi. Acaba sizler hangilerini tavsiye edersiniz. Eksileri artıları nelerdir. Nerelerde taktırabilirim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Aramıza katıldığınıza sevindim,kazasız belasız kullanın.Necvox uygundur diye biliyorum.
 
Aramıza hoş geldiniz. Bende sizin gibi bu durumdan muzdariptim en sonunda kafayı bozup gidip taktırdım. Cadence marka 1gb ram ve android işlemci. İgo navigasyonu var bildiğiniz telefon gibi internete bağlanabiliyor vs vs vs. Geri görüş kamerası da var çok güzel çalışıyor. ben 1500e taktırdım 2 yıl garanti veriyor adamlar. Şu an gayet memnunum.
Sizin söylediğiniz diğer markalarda aynı multimedya cihazının üzerine marka basıp satmaları gibi ve menüleri değişik. Navirem taktırabilirseniz servisi çok iyi taktırın derim. gerisi size kalmış bence beğenerek taktırın hepsi aynı giibi sonuçta...
 
Dada önce bende eski aracımda android multimedya kullanmıştım.Kesinlikle android multimedya almanızı tavsiye ederim.Navigasyondan diğer aplikasyonlara sıkıntısız güncelleme sorunu olmadan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
 
Merhaba,
Biraz alakasız olacak ama. 2015 megane 3 (USB'li) modellerin kablo soketleri hakkında bilgisi olan varmı? Değişmiş normal iso soket değil sanırım.
 
aramıza hoşgeldiniz arkadaşımında dediği gibi android yakışır ve kullanışlı olur garanti konusu size kalmış.
 
merhaba arkadaslar 2 ay önce aldıgım aracımda oem bir multimedia var. ana ekrandaki saat ayarını bir türlü yapamıyorum. rds kapalı. nasıl yapılır bilen var mı acaba
 
Geri
Üst