Megane 3 lpg taktıran var mı ? Görüşleriniz.. ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tsansar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
landi renzo evo sessiz enjektör.. bu modeli taktırın pişman olmazsınız.

landi renzo evo sessiz enjektör.. bu modeli taktırın pişman olmazsınız.

Bende de 2015 touch plus var manuel 1.6 110 bg. Tüp taktırmayı düşünüyorum arabayı şehir içi cok süren biriyim ve yakıttan başım dertte acıkcası :) düzgün kullanımda 7.1 - 7.3 gibi ortalamalar yakalanıyor ama her daim düzgün kullanmak da sıkıyo insanı :) LOVATO önerildi bana da sizce nasıldır

lovato

Bende de 2015 touch plus var manuel 1.6 110 bg. Tüp taktırmayı düşünüyorum arabayı şehir içi cok süren biriyim ve yakıttan başım dertte acıkcası :) düzgün kullanımda 7.1 - 7.3 gibi ortalamalar yakalanıyor ama her daim düzgün kullanmak da sıkıyo insanı :) LOVATO önerildi bana da sizce nasıldır
Merhabalar, gec yazabıldım kusura bakmayın. yaklasık ıkı bucuk ay oldu lpg taktıralı cok memnunum yakıt tuketımı acısından Landı den cok memnunum . enjektorlerı sessız ve cekısınden de memnunum . Yazılımının AEB yazılım olması onemlı dedı ustam bana cunku yıllardır kullanılan ve kendını ıspat etmıs hata oranı az olan bır yazılımmıs. Ama herseyden onemlısı montaj. bulabılecegınız en ıyı ustayı bulmaya calısın derım ben . cunku markaların hepsı (prıns harıc) uc asagı bes yukarı aynı

2011 model aracımda 25000 km yaptım 1 yıl içinde atiker marka damla sorun yaşamadım

2010 model 1,6 dinamik kullanıyorum 60 bin km deyim atiker kullanıyorum benzinle arasında gram fark yok ve maşallah hiç sorun yaşamadım son yakıt ölçümüm de şu şekilde 230 km 200 ü otoban olmak üzere 100 sabit hız ile 2,17 fiyatıyla petrol ofisinden 30 tl yaktım :D kesinlikle tavsiye ediyorum ;)

benzinli araca binecek kadar zengin değilim şahsen, gidiyorum doldur kardeşim diyorum maksimum 67 tl ye doluyor.şehir içi en kötü 250 km devrinde kullansam daha uzun götürür lovato kullanıyorum memnunum sıkıntı yok.herkese tavsiye ederim

Geri