megane 3 krom kaplama önerileri

yanlız bu buldugunuz ürün megane 2 hb için sizin araç için degil :eyv almayın yani :)

06.2009 sonrası için demiş hocam. ürün sayfasındaki resimde benim konsola uyuyordu, yanılmışım demekki. teşekkür ederim uyarınız için, sağolun

06.2009 sonrası için demiş hocam. ürün sayfasındaki resimde benim konsola uyuyordu, yanılmışım demekki. teşekkür ederim uyarınız için, sağolun

pardon abi 09 sonrası yazıyormuş sonrası kelimesini görmedim 2006 2009 arası sandım kusura bakma o zaman senin araca göre al yani :eyv

Parça sökmen gerekmiyor. Ama sökerek yaparsan çok daha temiz olur. zaten bahsettiğin yerlerin sökümü çok kolay, Vidalı değil tamamen tırnaklı yerler. Ufak bir asılma ile çıkabilecek yerler. Eğer sökerek yapmak istersen nasıl söküldüğünü anlatabilirim. Hatta serviste söktürsen kimse para pul bile sormaz. 2 dakika içinde sökerler. Sonra evinde temiz temiz yaparsın. qw

bence krom kötü olur..parlak siyaha boyatılırsa daha iyi olur..

Parça sökmen gerekmiyor. Ama sökerek yaparsan çok daha temiz olur. zaten bahsettiğin yerlerin sökümü çok kolay, Vidalı değil tamamen tırnaklı yerler. Ufak bir asılma ile çıkabilecek yerler. Eğer sökerek yapmak istersen nasıl söküldüğünü anlatabilirim. Hatta serviste söktürsen kimse para pul bile sormaz. 2 dakika içinde sökerler. Sonra evinde temiz temiz yaparsın. qw

tanıdık bi özel servis var hocam olmadı oraya bi uğrarım. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. şu haftasonu misafirleri bi gönderek ilk işim alimunyumları kaplamak olacak :))

Kardeş hiç çekinmeden eklediğin kaplamayı yapabilirsin.Ben bundan 6-7 ay önce yaptım megane 3 üme.Sonuç mükemmel.Ayrıca kaplama işine girersen sökmek zorunda kalırsın ki bu ilerde konsolunun ses yapmasına sebep olabilir.Ama bu öyle değil hafif ısıtıp uygun yerlerin üzerine koyuyorsun süper bir hava kattı.Kendi adıma tavsiye ederim.

teşekkür ederim hocam bilgiler için. parça sökmek gerekiyormu hocam. ben zaten teyp le klima çevresini yapmayı düşünümüyorum.
yapmak istediğim yerler yan ve orta havalandırma ızgaraları ve direksiyonun orta ve yanlarındaki kısımlar. herhalde direksiyon hayal gibi duruyor. eğer gazımı alamazsam vites kutusu çevresinide yapabilirim :)
Havalandırma ızgaralarını sökebilirsiniz geçmeli.Serviste söktürün garanti olsun :)
Hafif kanırttığınızda geliyor zaten

şimdi nöbetteyim, yarın misafirlerim var hafta sonuna kadar doluyum. haftaya işlemi yapacağım. eğer parçaları sökebilirsem direk kendim kaplayacağım. renaultolog un yaptığı karbon desenli hoşuma gitti. öncelikle onu denemeyi düşünüyorum. eğer baktım beceremeyeceğim direk hepsiburada daki ürünü temin edip uygulayacağım inş. haftaya resimleri paylaşırım inş

bu arada direksiyonu nası halledebilrim. orası kaplanabilir mi?

Geri