megane 3 Hb expression iç kapı tutacakları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ressam58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
megane 2 otantikte bile vardı yani bu tutacaktan ben maliyet düşürmekle ilgili olmadagını düşünüyorum bence aracın bir üst versiyonunu daha cazip hale getirmek için yapılıyor böyle şeyler.ama keşke koysaydı siyah renk yapsaydı dinamigede gövde rengi prviligeda krom rengi yapsaydı

Çok saçma,o kolu takmamanın sebebi ne acaba,hadi Clio 3 cam butonlarındaki lambalar için ısınıyordu kaldırdık diyorlar buna ne diyecekler acaba...

yuh yok artık çok şaşırdım yaaa....resimdeki sonradan taktırmış olmasın...bizim scenic ede bakıcam kesin ondada yoktur:mad:

Valla arkadaşlar zaten benimkinin göstergeleri siyaha boyanmış çerçeveleri.Adamlar üşenmemiş siyaha boyamışlar.krom falan değil yani.Sonra yol bilgisayarında açıklayıcı hiçbirşey yazmıyor.İşte ortalama falan yazan yerden bahsediyorum.Böyle saçma sapan şeyler işte.Güya alt versiyonunu almadım.Güya Expression! Yu beeee Hayır koluda bulamıyorum şimdi.Gıcık oldum ya.Servise sordum hangi kol abi diyo adam. :) :) muhaaaa haaa

o kolların bide dökülme çıkma rezil görüntü oluşturma özelliği oluyo. genetik deniyor. olmaması belki ileride daha ii olacaktır. görüntü kirliliği olmaz.

Abi bizdede experissiyon modeli vardı o tutacak yeride resimdeki gibi aynen vardı senin bi yanlışın olmasın ? yada aarabanda bi hata olmasın

Son düzenleme:
Yok vallahi 1.6 110 hp Megane 3 Hb expression ve kapı tutacakları yok. :)

Yok vallahi 1.6 110 hp Megane 3 Hb expression ve kapı tutacakları yok. :)

Bizim Cliolarda bile var nasıl iş bu...:)
Gerçi bizde de kıstıkları parçaları saysak 10 maddeyi geçer...

Geri