evet bende 150 tl ye aldım fiyat aynı kalmış ozaman
Selam,
bana aldığın yeri söyler misin?
bende aradan çıkartayım bu işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bende 150 tl ye aldım fiyat aynı kalmış ozaman
Eyer ist. da oturuyorsan abicim eliftuning den alabilirsin ben ordan aldım kartal minibüs yolunda atalar orada sitesine girersen orada ulaşım krokisi var kolay gelsin
he sitesinde bakarsan farklı fiyatlar var onlar modeline göre seri numaralı aracınla gidip orda taktırmanı tafsıye ederim
Yanlış bilgi vermeyelim iş onlarla bitmiyorMerhaba hava filtreli video var mı?
bu hafta sonunda aracıma konyadan özel yapım eksoz gelecek, Aracım dizel olduğu için bu eksoz sesini hava filtresi ile biraz daha tatlı bir hale getirmek istiyorum.
Önerileriniz nelerdir. ?
Benim sorum şu? Kapalı performans hava filtresmi almalıyım, yoksa açıkhava filtresi mi
ikisi arasındaki farklar nelerdir. performans+ses olarak..
Ayrıca kapalı alabileceğim link var ise belirtir misiniz?
Açık hava filtresi takamk isteyen arkadaşlar,
1. aşama akü koruma kapağını sıakrtın. (tırnaklıdır sol köedeki tırnakları çıkartınca hemen elinize gelir)
2. aşama akünün arkasında hemen 2 adet yıldız tornavida ile sökülebilecek 2 vida bulunmakta bu vidaları sökerseniz filtre üsttten elinize gelecektir.
3. aşama kapalı filtre kutusunun hemen sağında sağ akü kutup basının arkasında bir adet vida göreceksiniz. Bu vidayı söktüğünüzde kapalı kutu elinize gelecektir.
Evet kendiniz takabilirsiniz.Seste hafif ama belirgin bir artış olur üfleme tarzında.Kendinizi anasayfadan ulaşabileceğiniz üye tanıtımları bölümümüzden tanıtınız.arkadaşlar 2008 megane 2 1.5 dci a Renault Megane II Dizel K&N Kutu ii Filtre Performans rnleri - Hava Filtreleri - Kutu ii Filtreler Aracnz in Herey bu filtreyi takabilirmiyim acaba alsam kendim söküp takabilirmiyim ses düzeyinde nasıl bir artış oluyor acaba bilgilendirirseniz sevinirim