Megane 3 GT

6 ileri viteslilerde mandal var,5 ileri olanlar mandalsız...

Herşeyi güzel ama çok para...:(

binmek nasip olur umarım.Tasarım çizgileri harika ama biraz daha spor çizgilere kaçılabilirdi iç mekanda

bence güzel hem dizel hem yürüyor daha ne istenir ki:)

Birazcık hortlatdım konuyu ama :D

meg3 coupe nin bence 3 eksiği var ;
1-İç mekanın hb ile aynı olması ki coupe bi arac için daha sportif yapılabilirdi
2-Kapılardaki cam cıtaları,benim gözümde onların olmaması gerekirdi bide o zaman görürdük
3-Renaultun bir türlü o s.. gibi vites topuzundan inatla vazgeçmemesi ki bence aracın şıklığını bozuyor görüntüsüyle

bunların sımdı 1.6 dci twin turbo 160 hp lıklerı cıkacak :) asıl fena olan 380 tork olcak :)

bunların sımdı 1.6 dci twin turbo 160 hp lıklerı cıkacak :) asıl fena olan 380 tork olcak :)
sürekli bişeyler çıkıyor ama nedense çoğu Türkiye ye gelmiyor ! nerde böyle dizeller :(

130 hp lık versıyon ocak 2012 ıtıbarıyle avrupada satısa cıkacak sanırsam bayadır takıp edıyorum daha energy dci scenıclere yenı koymuslar fransadakı sıtede 160 lık versıyon hala test asamasında sanırsam 130 luk versıyonda nerdeyse 1 yıl test edılmıstı tr ye 130 lukl nısan hazıran arası gelebılır ama nısaan qq ve scenıc lerde gelebılır ılk asamada

gelecekse fluence de ya da megane 3 de gelsin başta onlara lazım :D

sanırsam onlara daha sonra gelecek ılk scenıc dıye okudum :) bir de nıssan qq bence de onlara gelsın ama işde :) satıs stratejılerı bılınmez

Geri