- Konuyu Başlatan
Siz duymuyorsunuzdur büyük ihtimal.2009 Megane III aracımın hiçbir yerinden ses gelmiyor, ithal diye mi yoksa ben mi duymuyorum bilemedim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz duymuyorsunuzdur büyük ihtimal.2009 Megane III aracımın hiçbir yerinden ses gelmiyor, ithal diye mi yoksa ben mi duymuyorum bilemedim...
Güzel bir uygulama. Elinize sağlık. Kullandığınız sakıza benzer malzemenin adı nedir?
Evet bundan. Malzeme kapladigim yeri 1 yıl sonra sökünce biraz sertleşmiş ama halen şekil verilebilir durumdaydı. Bi problem yaratmıyorhttp://www.hepsiburada.com/faber-castell-tack-it-yesil-50-gr-5130187091-p-OFISFAB187091
Buradakinden değil mi? Birde bu malzemede katılaşma oluyor mu?
Evet bundan. Malzeme kapladigim yeri 1 yıl sonra sökünce biraz sertleşmiş ama halen şekil verilebilir durumdaydı. Bi problem yaratmıyor
Malzeme guzeldir6 gün olmuş, bu gün elime geçti. Boş vaktimde gerekli yerlere yapıştıracağım. 4 Paket aldım, hakikaten güzel bir malzemeymiş. Bir tanesi elimde oynuyorum hala ıslık
Bende de megane 3 var çukura düştüğüm zaman sol kapıdan arkadan mı önden mi geldiğini çözmediğim bir kütürtü sesi kalın bir ses bunun nerden geldiği hakkında bilgisi olan varmı?