megane 3 debriyaj sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NB725
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayağınızın debriyajın üstünde kalması bile baskı balatayı bitirir.büyük ihtimal baskı balatan bitmiş vites kaçırmasıda ondan oluyor

Baskı balata ne yazıkki.. hımm

ayağınızın debriyajın üstünde kalması bile baskı balatayı bitirir.büyük ihtimal baskı balatan bitmiş vites kaçırmasıda ondan oluyor
baskı balatada garantiye girmez sanırım, ne masraf tutar peki

Eski aracım sıfır alıp 120 bin km satım ve hala orjinal debriyajı vardı üzerinde bir sorunda yoktu. Debriyaj kaçırıyorsa duz yoldada kaçırır bir tek rampada kaçırıyor demek bence bu işte yanlışlık var. Servise gösterebilirsiniz.

bendede meg 3 disel 85 hp var daha 3-4 bin kmde balata ses yapmaya başladı şuan 14000km de araç harekete geçerken ugultu şaklinde ötme yapıyo kalkınca geçiyo..
bu sesi el freni çekik vaziyette kalkmaya çalışırken zorlayınca yapmıyor yani harekete başlarken yapıyorsanki debriaj kaçırıyor gibi mantıken bu sesi el freni çekikkende yapması lazım ama yapmıyor...
servis garanti dışı diyor mail atıcaklarmış felan zannetmiyorum yapacaklarınıaraç 20012 model ...

birde servisteki arkadaş bu sesin dacialarda oldugunu söyledi yani bu konu ile alakalı meg 3 lerde şikayet almadıklarını dacialardan şikayet aldıklarını söyledi bakalım hayırlısı yarın bi telefon edicem sonucu sorucam olmazsa mail atıcam renoya yine olmassa şeytana uyup golf 7 higline :)

birde şey var konu baskı olunca acemi şöför muamelesi görüyorsun :) kendimden şüphe etmeye başladım ...

Son düzenleme:
Geri