Megane 3 cupra lip takıcam uygunmudur içeri lütfen ?

FOTOĞRAFLARI ŞİMDİ ÇEKTİM TELEFONDAN ÇEKTİĞİM İÇİN KÖTÜ ÇIKTILAR ....

Uploaded with ImageShack.us

senin için gittim çektim evren abi fotoğrafları

Valla fotolara bakınca sürtmemesi lazımmış gibi geliyor, çünkü daha araya 2 belki 3 parmak girer (bizim basık coupelerde çamurluk lastiğin üstüne iniyor artık). Kit'in yerden yüksekliği de öyle yerlerde gözükmümyor ama amortisör - helezon bileşimin çok yumuşaksa yani araba kasislerde çok esniyorsa ne takarsan tak sürtersin diye düşünüyorum....
Naçizane kendi fikrimdir; kullanmadan yorum yapmak zor aslında....

2 parmak girmiyor imkansız murat abi

zamanla dahada oturur o :), lipe gelince cupra lipte plastik oda kıırılır ve senin arabaya olacağını sanmıyorum . sana yumuşak lip lazım kırılmayan ve ayrıca bence kesinlikle sürtmez sen sadece kullanım tarzını değiştirmen gerekiyor :)

konu güncel .D

bencede daha dikkatli kullanmaya alışmaya çalış. cupra lipi senin body kitinden güzel değil.

yanına geldiğimde bir kullanayım bakayım dediğin gibimi. ben daha basığını kullandım alışıyor insan sürtmemeye. daha dikkatli kullanıyorsun gittikce ve sonrasında uzun yıllar fıstık gibi kalıyor dikkatli kullanmaktan

Son düzenleme:
Söylüyoruz arabanın güzelliğini bozma diye ama anlamıyorki:) bi süre sonra alışacaksın zaten basık araba kullanmaya...

abilerimin sözünü dinliyerek liplerden vaz geçmiş bulunmaktayım :D

Geri