Megane 3 Coupe

Abi bu sene olma ihtimali de var hani fikir almak için şey ettim :) Sıfır olsun diyorum ya :)

gidip mini coopera 55 bin tl vermek dünyanın en büyük enayiligi olur.. bu araçta eder 55 milyar deger yani..

hayalimdeki megane coupe oh la la gün batımı kırmızı, 1.5 dci 105 ps 6 ileri, cam tavan, blow off, 18 inc jant, 5 cm yay, custom tampon ve marspiyer, camlar 3 numara film, far & sis xenon, chip = tr'de tek :D

Ben kurcalamadan binerim sonuçta ilk göz ağrısı gibi birşey olacak :) Konuşurken bile heyecanlanıyorum :)

Ben kurcalamadan binerim sonuçta ilk göz ağrısı gibi birşey olacak :) Konuşurken bile heyecanlanıyorum :)

pedere aldırcam en sonunda dayanamıcak ısrarlarıma :D ama adam sevmiyor hb ve coupe arabayı ona gore araba sedan olucak 4 kapı geniş rahat olucak o yüzden hayallerim suya düşüyor hep :D

pedere aldırcam en sonunda dayanamıcak ısrarlarıma :D ama adam sevmiyor hb ve coupe arabayı ona gore araba sedan olucak 4 kapı geniş rahat olucak o yüzden hayallerim suya düşüyor hep :D

Babam söz vermişti sana sıfır araba alıcam diye bakalım biz de ona model bakıyoruz :) Ya bir kaç yerde okudum kimisi kronik sorun var diyor (Tıkırtı sesleri) kimisi yok. Kafam karıştı ne nedir ne ne değildir Coupe sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirse çok sevinirim teşekkürler :)

sen vaktın bekle o zaman hersey degısebılır dusundugunde olabılır olmayada bılır daha ıyısıde kotusud olabılır :D

Teşekkürler abi biraz sabırsızım galiba bu konuda genciz kanımız fokur fokur :)

Süper bir araç herşeyiyle diyecek laf yok aracın bütün modifikasyonlarını bitirmek üzereyim yakında koyarım siteye görürsün kardeşim.O paraya alabileceğin tek araba dizel coupe ve bu dolulukta daha birtane daha gösteremezsin bana :) hiç düşünme onu al.Ama 2.el de düşünebilirsin temiz km yapmamış nerden baksan 6 mılyar altına alırsın aracı 6 milyara modifiye :)

Çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları :) fakat öncelikle kendinizi Üye Tanıtımları bölümünden tanıtınız..

Daha yaşın çok genç yerinde olsam farklı araçlara yönelirdim sıfır araç alıcaksın hiç bi şeyini elliyemiyeceksin. :)

Geri