Megane 3 coupe dizel hakkındaki fikirleriniz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle tüm abi ve kardeşlerime iyi akşamlar diliyorum :)

2 senedir megane 2 dizel kullanıcısıyım 85 beygir beni pek tatmin etmemekle beraber sedan oldugu için ve otantik versiyon oldugu için aracı pek severek binmiyorum.

O yüzden uzun süredir araç araştırması içerisindeyim. Bi aralar 2007 model dizel passat düşünüyordum çok uzun süreler araştırdım lakin 2007 passatlar cogu 150 bini devirmiş oluyor ve kronik enjektör turbo arızaları beni korkutuyor.

O yüzden spor araba düşündüm ve cok begendiğim megane 3 coupeler aklıma yatmaya basladı 40- 43 bin lira arasına cok güzel megane 3 coupeler var dizel ve renault bildiğim yakıt konusunda cok makul olacagına eminim motoru 110 beygir chipletmeyi düşünüyorum rahatlıkla 140 beygir güç elde ederim.

Yinede akıl akıldan üstündür diyerek sizlere sordum şimdiden teşekkürler::)

O gün arabada da dediğim gibi, reno kullanıcıları başka bir araca binince kendilerini yabancı hissediyorlar.;)

Eğer tek kapı olması sorun olmayacaksa bence güzel seçim olur.Bu araçların özellikle arka tarafı gerçekten çok çekici:)Orijinal performanslarıda bizim 80 liklere göre kat kat üstün.

Evet hakkı abi megan coupeler gerçekten çok çekici ve harika. Renault sonucta huyunu suyunu biliyoruz nedir ne değildir arızasıdır şuyu buyu hepsini ögrendik artık.

Tek kapı sorun olmaz diye düşünüyorum abi çünkü bitanede wolkswagen transporter var o yüzden problem yaratacagını düşünmüyorum.
Aracın arkadan görünümü cok dolgun cok felaket duruyor zaten beni cezbeden de orası :)

Tek Kapi Sikinti Olmazsa Al Gec Emrem Ben Çok Begeniyorum Harika Görseli Var Araçin , Kasasi Çok Düzgün.. :eyv :eyv

Geri