Astra J'den Megane 3'e Geçtim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaRsHaLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Bende Megane2 den Megane3 Sport Tourer e geçmiş birisi olarak iyi ki almışım diyorum, dizel otomatik araçta izmir için 5.8 lt ortalamayla dolanıyorum.
Aracınız muhtemelen ithal montaj olabilir, genelde yerlilerde yalıtım biraz daha kötü diye biliyorum.
Ben de aracımı kastamonudan almıştım, temiz araba nerede olursa olsun gidilip alınır ;)

Muhtemelen ithal olabilir cünkü arka kapılar bile yumusak plastik.
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Bende Megane2 den Megane3 Sport Tourer e geçmiş birisi olarak iyi ki almışım diyorum, dizel otomatik araçta izmir için 5.8 lt ortalamayla dolanıyorum.
Aracınız muhtemelen ithal montaj olabilir, genelde yerlilerde yalıtım biraz daha kötü diye biliyorum.
Ben de aracımı kastamonudan almıştım, temiz araba nerede olursa olsun gidilip alınır ;)

Birde araçtan değişik bi uğultu geliyor ilk calıstırdıgımda ısınana kadar düşük devir ve viteslerde onunda sebebi http://www.renaultfanclub.com/megan...geri-donus-ugultusu-ve-titresimine-cozum.html şu konu olabilir diye düşünüyorum.Müsait bir zamanda söylenenleri uyguluyucam.

o ses bir sorun değil dci motorun klasik sesidir bende de 2014 son makyajlı kasa megane 3 dci edc var o uğultu sesi bende de geliyor 2-3 km sonra kayboluyor yazın daha çabuk gidiyor ama kışın motor geç ısındığı için biraz daha sürebiliyor birçok yere sordum bilhassa kendi servislerine DCİ motorlarda o sesin normal olduğunu söyediler.Bende aracımdan memnunum malzeme kalitesi bazı yerlerde çok kötü ama genel olarak güzel bir araç fakat megane 4 lerdeki konsol ve malzeme kalitesi çok iyi keşke megane 3 leride biraz daha özenerek yapsalarmış iç trimleri megane 2 ile megane 3 ün iç kısımlarına bakıldığında konsol şekilleri hariicinde kalite aynı devam ediyor ama renault 4 lerde gerçekten iç kısıma önem vermiş.Onun dışında beğenmedğim bir yönü konforu hangi lastiği kullanırsanız kullanın veya hangi donanım paketli megane 3 farketmez konfor gerçekten kötü en ufak bir çukuru yada tümseği hissetiriyor bu joy pakettede aynı gt line da da fark yok.Astra bu konuda daha üstün ama bunların dışında megane 3 gerçekten o paralarda alınabilecek iyi bir c sınıfı aile otomobili

​Açıkçası şaşırtıcı bir değişiklik olmuş,hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız keyifli k.m'lere ......

​Açıkçası şaşırtıcı bir değişiklik olmuş,hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız keyifli k.m'lere ......
Tüpten bıktığım ve dizel araba istediğim için Astramı sattığım paraya üzerine eklemeden,sınıf düşmeden alabileceğim 2-3 modelden birisiydi Megane.Fp olarak en iyisini seçtiğimi düşünüyorum.

neden şaşırtıcı olsun aynı sınıfın arabaları astra j leri ne sanıyorsun bilmiyorum ama kayınpederimde var ve bana sürekli keşke bende megane alsaymışım diyor

Geri