Megane 3 BVA Krom vites çerçevesi

onyxmustafa

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu krom çerçeveyi nerden bulabiliriz arkadaşlar. Netten araştırdım hiçbiryerde yok. Ya da karbon kaplama yapan var mı daha önce?

p9EB1N.webp
NWkrPN.webp

biraz uğraştırır ama kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum

Resimde krom olarak görünen parçayı çıkarmaya çalıştım. Sağ ön tarafında yuvarlak bir pim var onu çıkartıp kaldırdığımda geliyor. Ama vites topuzunu çıkartıp komple almak lazım. Nasıl çıkartılabilir o parça bilgisi olan var mı?

otomatik vites topuzunu bende sokemedim.. nasıl yapıldığını bilen varsa bi anlatsın lütfen

otomatik vites topuzunun alt kısmı yani derinin bitiminde ki krom parça sağ tarafa çevriliyor. çevirdikten sonra vites topuzu çıkıyor . vites topuzu çıktıktan sonra o krom dediğiniz vites çerçeveside sağ alt tarafta çıkan bir parça var onu çıkartın ve elinizle dengeli bir şekilde çerçeveyi çekerseniz çıkacaktır.

Karbon kaplama çalışmalarım başarısızlıkla sonuçlandı. Aldığım malzemeden midir bilmiyorum bir türlü hava kabarcıklarını giderip düzgün bir şekilde takamadım. Sanırım profesyonel bir yardım gerekecek. Hazır olarak krom çerçeve satılsa güzel olurdu. Hiçbir yerde yok malesef.

Karbon kaplama çalışmalarım başarısızlıkla sonuçlandı. Aldığım malzemeden midir bilmiyorum bir türlü hava kabarcıklarını giderip düzgün bir şekilde takamadım. Sanırım profesyonel bir yardım gerekecek. Hazır olarak krom çerçeve satılsa güzel olurdu. Hiçbir yerde yok malesef.
sıfırı elbet vardır ama ucuz bir şey olacağını sanmıyorum.? Çıkma olarak ara olmadı servise sor ?reno

Geri