Megane 3 araç içi karbon folyo kaplama

Oo iyiymiş o zaman, ama internetten alışveriş yapmadığım için rast gelmesini bekleyeceğim, bi acelesi yok zaten beklerim :)
Sizin yaptığınız yerler yap yapılası yerler uygulama cuk diye oturmuş.Bende sağ ve sol havalandırma ızgaraları metalik gri olduğu için onlara dokunmam eğer yaparsam, sadece ön panele ellerim :)

benimde ön panel daha çok hoşuma gitti zaten gece başka türlü gözüküyor gündüz başka bu kadar da düzgün kaplanacağını ben zannetmemiştim güzel oldu deydi uğraştığıma :D

vay vay çok yakışmış bende beğendim :eyv

Güzel kaplanmışsın abi hatasız görünüyor

benimde ön panel daha çok hoşuma gitti zaten gece başka türlü gözüküyor gündüz başka bu kadar da düzgün kaplanacağını ben zannetmemiştim güzel oldu deydi uğraştığıma :D
Olay el becerisinde bitiyor zaten, gerisi parçanın konsolla uyumluluğuna kalmış :)

Annemle babamda çok beğendiler. Folyo arttı zaten evde de bir kaç yer kaplayacağımı söyledim onlara :D prizleri olabilir mesela :D:D:D:D

Gayet güzel uygulama olmuş
Ellerine sağlık

Eline sağlık çok güzel olmuş yanlız orta havalandırmayıda gri yapsan bütünlük olurdu gibi...
El emeği gibisi yoktur...:eyv

maşallah güzel olmuş

Eline sağlık çok güzel olmuş yanlız orta havalandırmayıda gri yapsan bütünlük olurdu gibi...
El emeği gibisi yoktur...:eyv

ilk önce öyle düşünmüştüm aslında ama araca binince direk orası göze geliyor açık renkte fazla sırıtmasın die böle düşündüm ve böle yaptım

Geri