İntenetten sipariş verdiğim 2 çeşit karbon görünümlü folyom bana ulaştı ve vakit kaybetmeden aynı gece kafamda tasarladığım yerleri söküp itina ile kapladım.Fotolarını ekliyorum ,yorumlarınızı bekliyorum
işe koyulmadan önceki hali
Sökerken
parça artık elimde aynı uygulamayı diğer tarafada yaptım.
folyoyu parçaya göre hizalayıp kestim
biraz uğraştan sonra kenarları ısıtarak düzgün bir şekilde yapıştırdım.
iki parçada artık hazır şimdi sırada orta konsoldaki parçaları sökmeye geldi.
aynı tornavida ile biraz nazikçe bu parçayıda söktüm.
teyp ve klimanın çerçevesini aparat kullanmadan söktüm. en altından tutup çektiğim zaman klipsten kurtulup geliyor zaten
bu parçalarda artık elimde gelelim kaplanmasına
buradaki parçalara siyah karbon folyo kullandım. Yine hizasını alıp parçaya göre kestim
kaplama tamamlanmadan çekilmiş bir foto .
bu parçada hazır . sırada beni en çok zorlayan parça var
folyoyu 2 parça halinde keserek kapladım .
buda hazır. hemen araca inip parçaların montajını yaptım.
kendi emeğim olduğu içinmi bana bu kadar güzel gözüküyor orasını bilmiyorum yalnız?
daha sonrada bir parçanın daha folyoyla kaplanması gerektiğini gördüm ve onuda söküp hemen kapladım o işlermlerin fotolarını yaparken çekmedim fakat.
Gece çektiğim bir fotoğraf
işlem bu kadar. kafamda birde, tavanda duran ışık ve yanındaki bölmenin etrafınıda kaplamak geçiyor. Daha sonra orayıda söküp yapacağım
işe koyulmadan önceki hali
Sökerken
parça artık elimde aynı uygulamayı diğer tarafada yaptım.
folyoyu parçaya göre hizalayıp kestim
biraz uğraştan sonra kenarları ısıtarak düzgün bir şekilde yapıştırdım.
iki parçada artık hazır şimdi sırada orta konsoldaki parçaları sökmeye geldi.
aynı tornavida ile biraz nazikçe bu parçayıda söktüm.
teyp ve klimanın çerçevesini aparat kullanmadan söktüm. en altından tutup çektiğim zaman klipsten kurtulup geliyor zaten
bu parçalarda artık elimde gelelim kaplanmasına
buradaki parçalara siyah karbon folyo kullandım. Yine hizasını alıp parçaya göre kestim
kaplama tamamlanmadan çekilmiş bir foto .
bu parçada hazır . sırada beni en çok zorlayan parça var
folyoyu 2 parça halinde keserek kapladım .
buda hazır. hemen araca inip parçaların montajını yaptım.
kendi emeğim olduğu içinmi bana bu kadar güzel gözüküyor orasını bilmiyorum yalnız?
daha sonrada bir parçanın daha folyoyla kaplanması gerektiğini gördüm ve onuda söküp hemen kapladım o işlermlerin fotolarını yaparken çekmedim fakat.
Gece çektiğim bir fotoğraf
işlem bu kadar. kafamda birde, tavanda duran ışık ve yanındaki bölmenin etrafınıda kaplamak geçiyor. Daha sonra orayıda söküp yapacağım