Megane 3 Amerikan Park

Park ampullerini ya beyaz led yap yada sök güray. Böyle çok kalabalık görünüyor

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Park ampullerini ya beyaz led yap yada sök güray. Böyle çok kalabalık görünüyor

Abi o zamanda çok boş kalmaz mı ya? Parklara beyaz led deneyebiliriz ama.

hayırlı olsun amerikan parklar yakışmış :eyv

Çok Güzel olmuş abimde de megane III TCe var gündüz farları orjinalden aktif durumda aracın park ve bu gündüz farlarını turuncu yaptığımızda herhangi bir arıza lambası yanması söz konusu mu ? bi kaç forumda okumuştum araç ithal olduğundan orjinal dışı bi değişiklik yapıldığında arıza lambası yaktığı yazıyordu ?

hayırlı olsun amerikan parklar yakışmış :eyv

Eyvallah sağolasın.

Çok Güzel olmuş abimde de megane III TCe var gündüz farları orjinalden aktif durumda aracın park ve bu gündüz farlarını turuncu yaptığımızda herhangi bir arıza lambası yanması söz konusu mu ? bi kaç forumda okumuştum araç ithal olduğundan orjinal dışı bi değişiklik yapıldığında arıza lambası yaktığı yazıyordu ?

Yok herhangi bir sıkıntı olmaz nereden biliyorum Reşat kendi Megane 3 coupesine gündüz farı yerine beyaz led taktı ve hiç bir arıza ışığı yakmadı. @resatsirin

Fakat ithallerde gündüz farı ile park+sisler aynı anda yanamıyor onun için ekstra bir işlem gerekir.

Abi o zamanda çok boş kalmaz mı ya? Parklara beyaz led deneyebiliriz ama.

Boş kalmaz kardeşim. Daha güzel görünür.beyaz led bende takcam. Deneriz senin arabayada

İyi günlerde Kullan Güray kardeşim Çok beğendim gerçekten çok hoş Görünüyor..

Ben çok beğendim gayet iyi duruyor ayrıca Leon Cupra lipi de güzel durucak diye tahmin ediyorum. :)

Maşallah Gayet Güzel Duruyor Amerikan Parklar :eyv

Geri