Megane 3 ailesine katıldım.

Güle güle kullanın ama aynı araba aynı renk aynı versiyon 06.11.2012 tarihinde izmir'de aldım. Sadece navigasyon yok bide sanroof sizinkinde varmı bilmiyorum. 41.200.00.-tl
araçta var sanırım sunroof'da , full+full dedıgıne gore.. navıgasyon+sunroof zaten 4bın gıbı bı rakam edıyo sanırım(emin degılım o cıvar bıseyler olması lazım).. yanı fıyat normal gibi.

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle...

sanroof , navigasyon , bi xenon viraj aydınlatma sistemi var fazlalık olarak , çok teşekkür ederim sizde güle güle kullanın ..

Güle güle kullanın ama aynı araba aynı renk aynı versiyon 06.11.2012 tarihinde izmir'de aldım. Sadece navigasyon yok bide sanroof sizinkinde varmı bilmiyorum. 41.200.00.-tl

fotoğraflar görünmüyor mu ??

araçta var sanırım sunroof'da , full+full dedıgıne gore.. navıgasyon+sunroof zaten 4bın gıbı bı rakam edıyo sanırım(emin degılım o cıvar bıseyler olması lazım).. yanı fıyat normal gibi.

hayırlı olsun

Tekrar güle güle kullanın, bayiler ne tutturursa ona satıyorlar o yüzden yazmıştım.

Hayırlısı olsun, yanlız privelege da on konsol ust kısmı hariç bej olmuyor muydu? Yani o teyp ve klimanin olduğu kısımlar?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gırgıroğlu yazıyor sanki plaka da tokat amasya nerdesiniz siz nerden aldınız aracı :) hayırlı olsun :eyv

Geri