- Konuyu Başlatan
Hayırlı olsun.merhabalar
bende daha dün 2012 megane 3 1.5dci otomatik privilege aldım. araç 65000 de triger 90000 de değişiyor diye aldım bilmiyordum 4 yıl olduğunu. Baya koydu açıkçası Aldığım eleman bakım yaptrıdım filtreleri yeni değişti dedi hiç söylemedi ağır bakım işini. Ben arabamı satarken adama hangi gün ne oldu neyin değişmesi gerekecek madde madde anlattım oysaki. Sonuç olarak benim gönlüm rahat. Servis sadece trigere 1600-1700 dedi. birkaç arkadaşın tavsiyesiyle özel bir servis buldum komple ağır bakıma 1200-1300 arası dedi. Özel serviste yaptırmayı düşünüyorum. Planım araca uzun yıllar binmek.Forumda konusu var oraya da yazdım ama araçta navi var geri görüş kamerası yok. Taktırmak mümkün müdür taktıran var mı?
1600 lira sadece triger için çok fazla. Büyük ihtimalle indirimsiz liste fiyatı söylemişler. Bende %25 indirim yaptılar kampanyadan.
Bu arada satan arkdaşda bilmiyor olabilir. Çünkü herkes arabalara bu kadar ilgili olmayabiliyor.
Bende bilmiyorumdum triger olayını. Almadan önce servise sorgulatınca büyük ihtimalle triger değişmemiş değişmesi lazım demişlerdi o şekilde öğrendim.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi