Megane 2 Zaman Ayarlı Otomatik Sağ Ayna Yatırma Modül montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lostromos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel bir çalışma.Elektronikten anlayan arkadaşa benim bir tavsiyem var.Yapılabilirse megane 2 lere start stop güzel olur.

start stop düşündüm ama hem kullanışsızlık hemde motor ve marş motoruna verdiği zarardan dolayı vazgeçtim. Çünkü aracın sistemi ona göre tasarlanmamış. Ancak çok yakında 2 adet efsane proje var hemde ucuz maliyetli. Takipte kalın . İlginiz için teşekkürler. Saygılar..

zaman ayar düğmesini sıfıra getirince devredışı kalıyor. Hatta ayna aşağı halde ve geri vitesteyken aracı stop ettiğinizde bile eski konumuna gelebiliyr. Tamamen kodlama mantığı işi çözdü. Ayrıca dediğinz gibi vites gerideyken ve ayna aşağıdayken banada kontrol imkanı sağlıyor. Orjinal sistemle yarışabilir yani :)
Guzel sistem. Nekadar peki bu modül

merakla bekliyoruz.İyi çalışmalar...

Link i var mi bizde alalım

Arkadaşlar link yok ürünü ben kendim tasarladım. Piyasadaki hazır moduller iş görmez boşuna denemeyin benim baktıklarımda aynanın eski konumundan sapmaolabiliyr veya vites gerideyken kontağı kapattığınızda geri gelmeme durumu olabiliyr. Eğer daha kaliteliside varsa ben görmedim ama illaki vardır iyice araştırmak gerek. Eğer talep olursa 5-6 tane üretebilirim.

Arkadaşlar link yok ürünü ben kendim tasarladım. Piyasadaki hazır moduller iş görmez boşuna denemeyin benim baktıklarımda aynanın eski konumundan sapmaolabiliyr veya vites gerideyken kontağı kapattığınızda geri gelmeme durumu olabiliyr. Eğer daha kaliteliside varsa ben görmedim ama illaki vardır iyice araştırmak gerek. Eğer talep olursa 5-6 tane üretebilirim.
Fiyatta söylerseniz iyi olur..

30-50tl arası olur tahiminimce 40tl ye çok rahat kurtarır. Zaten 5-6 adet yapmayı düşünüyrm diğer forumlardan da talep oldu. Yaptıktan sora link atarım buraya almak isteyene yardımcı olurum.

30-50tl arası olur tahiminimce 40tl ye çok rahat kurtarır. Zaten 5-6 adet yapmayı düşünüyrm diğer forumlardan da talep oldu. Yaptıktan sora link atarım buraya almak isteyene yardımcı olurum.
Tesekkurler. Montaj isi nasil olur peki siz yapabilirmisiniz

haber bekliyoruz senden

tamamdır arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.

Geri