Megane 2 yi verip yerine yeni clio sport tourer

hayırlısı olsun senin için ben de 15 75 hp var dci motor bir tek sıkıntım yok motor ile alakalı 1,2 motor turboyu acana kadar olan sureçte biraz zorlar aracı kalkışlarda falan da devamında turbo besleme kesinlikle yeterl kalacaktır.. tek fark biraz fazla yakabilir ona da gönül katlanır artık

maalesef anormal fiyat kıracaklar takasta.. 25bin e aldığım scenic aracı (Renault2 den aldım) 20bin alırız dediler 1 ay geçmeden..

maalesef anormal fiyat kıracaklar takasta.. 25bin e aldığım scenic aracı (renault2 den aldım) 20bin alırız dediler 1 ay geçmeden..
bende de o kadar fiyat kirarlarsa kendim satarim daha iyi

Takas seçeneği sadece Fluence modellerinde varmış haberin olsun...

teşekkürler usta evet bende şimdi baktim. En iyisi araci satarsam kendim saticam

En doğrusunu yaparsınız.:) 2010 Megane 3 150bin de 30bin anca eder derken kendi sattıkları araç için 35bin istiyorlar:)

megane ıı den sonra cilio st ye sığamazsın dar gelir megan ıı mi satıp bende cilio st alacaktım ama çok dar geldi bende suv almaya karar verdim hepsine baktım ve dacia duster aldım en fullu navigasyon deri direksiyon hız sabitleyici 110 hp falan kocaman tavsiye ederim

megane ıı den sonra cilio st ye sığamazsın dar gelir megan ıı mi satıp bende cilio st alacaktım ama çok dar geldi bende suv almaya karar verdim hepsine baktım ve dacia duster aldım en fullu navigasyon deri direksiyon hız sabitleyici 110 hp falan kocaman tavsiye ederim
ben otomatik düşünüyorum o yüzden dacia duster bana uymaz teşekkürler

bence hata edersiniz ben renault yetkili servisinde çalıştım clio lar kadar berbat işe yaramz araba yok bende de megane 2 var degiştirirseniz pişman olursunuz derim iyi günler

Geri