Buna bide Renault Sport vites topuzu, tadından yenmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar haklı .L Yani hata olsa olsa fazla kesilmesinden olur başka sanmıyorum bişey olucağınıDoğru haklısınız kolçağa göre ayarlayıpta kesmek lazım orjinali cok büyük arkadaslarım dalga geciyor bende eşşek .... gibi diyolar hem bi hata yapsak bile cıkmacıdan alırız bi megane 2 vites çanağı
Serviste pahalıdırda dışarıda ucuza bulundumu tamamdırBuna bide Renault Sport vites topuzu, tadından yenmez
Bana kalırsa hem sportif estetik ve zarif görünüm kazandırıyor hemde vites geçişleri kısalıyor . Örnek verecek olursak stock halinde 1. vitesten 2ye çekmek için 15 cm vitesi kendinize çekiyorsanız bundan sonra 7 cm geri çektiğinizde vites oturuyor meselakısaltma amacı sportif dursun diyemi acaba ?
Onu kubilay abi iyi biliyor . Kuvvetli bi şekilde sağlam çekildiğinde çıkıyomuşTopuzu nasıl cikariyoruz dostum ya ? Bi orasini beceremiyorum
Arkadaşlar haklı .L Yani hata olsa olsa fazla kesilmesinden olur başka sanmıyorum bişey olucağını
Serviste pahalıdırda dışarıda ucuza bulundumu tamamdır
Bana kalırsa hem sportif estetik ve zarif görünüm kazandırıyor hemde vites geçişleri kısalıyor . Örnek verecek olursak stock halinde 1. vitesten 2ye çekmek için 15 cm vitesi kendinize çekiyorsanız bundan sonra 7 cm geri çektiğinizde vites oturuyor mesela
Onu kubilay abi iyi biliyor . Kuvvetli bi şekilde sağlam çekildiğinde çıkıyomuş