Megane 2 tavsiyeleri

sezz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 11027
merhaba arkadaşlar aracıma ufak küçük değişikliklerle değişik bi hava katmak spor bi görünüm elde etmek istiyorum neler yapabilirim önerileriniz nelerdir acaba ??

Krom Nikelaj takımı alın araca Xenon ve cam filmi ile desteklenince harkulade olur görüşüm. Eğer krom nikelaj nasıl olur dersen eski aracımın fotolarını atabilirim sana:)

xenon ve amerikan park kesinlikle
huju4a5a.webp

Krom Nikelaj takımı alın araca Xenon ve cam filmi ile desteklenince harkulade olur görüşüm. Eğer krom nikelaj nasıl olur dersen eski aracımın fotolarını atabilirim sana:)
fotoğrafları atabilirsen karar vermeme daha çok yardımcı olacaktır :)

Fotoları bir yere atma burada paylaşta bizde faydalanalım.12 3

sislerin marka ve kelvin değerini yazar mısınız? çok hoş durmuş. :)
markasını bilmiyorum tanıdıgım yer olduğu için sıkıntı olmaz marka model ama kelvini 8000k

krom cam cıtaları 2 num. cam filmi far sis 8000 kelvin xenon yaptırabilirsem american park modülü çıtır ses sistemi fren kaliperi boyama işlemleriyle aşırıya kaçmadan güzel bişiler çıkartabilirsin ortaya :eyv

ilk olarak yayla başla derim basık aracların çok spor bir görünümü var örnegin üye araclarında ki karanlıkda parlayan tek beyaz gibi :eyv

Merhabalar . Yerinizde ben olsam :
orta koyulukda cam filmi ,
8000 k far ve sisler xenon
Amerikan park sinyali uygulaması
3.5cm spor yay kiti
Sonrasında jant lastik takımı ile sonuçlandırırım :)
Krom aksesuarlara gelincede kesinlikle ayna kapağı kapı kolu vs önermem sadece cam çıtasına yapılırsa güzel durur diye düşünüyorum fazlası abartı bence :)

Geri