Megane 2 Sport RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bredd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun umarım sorun yaşamazsın aldığın aracın resmini koyarsan özellikle plakasını söylersen secereyi dökeriz [emoji1] şaka bi yana kronik problemi yok elektronik problemlerde sorun değil halledilir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun. Ben de yaklaşık dokuz aydır kullanıyorum. Bildiğim ve başıma gelen tek kronik sorunu 'enjeksiyonları kontrol edin' hata mesajı. Düşük devirlerde dip gaz yapınca ortaya çıkıyor ve 3k deviri aştırmıyor. Deniz seviyesinde daha sık başıma geliyor. Onun için Map sensöründen şüpheleniyorum. RS tuner ile log kaydı da aldım. Grafiklerde hatanın olduğu andan hemen önce map değeri düşüyor ardından kelebek açıklığı değerini de indiriyor. Bayağı araştırdım inşallah çözeceğim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim hatalar boğaz kelebeği ve pressure sensör mü yoksa wastegate selenoid mi boğaz kelebeğini hepsinde verir zaten onu kafana takma

3k devri geçmemesi ise korumaya almasından kaynaklanıyor bu normal

Bu arada aracında map sensörü yok

Eyvallah. Pressure ve throttle hatası görünüyordu hafızada. Ayrıca cihaz map değerlerini okuyordu. Yerine başka bir değeri alıyorsa onu bilemiyorum. Manifold üzerinde bir sensör var, ben onu map sensörü zannediyordum.

150 tl ye internetten pressure sensör al manifoldun üstündekini değiştir sorun çözülecek sonucu bildirirsen sevinirim.

150 TL'ye denemeye değer. Sonucu paylaşırım mutlaka, teşekkürler.

Yada buluşalım benim sensörle dene tavsiye bu ama eminim sensörden sorun

Doktor Uğur is başinda tadi damagimda kaldi bir tur saha alabilirmiyim yaaa

Samsung Edge ile gonderildi

Geri