Megane 2 soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akyel55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 dk Çok Uzun Bir Zaman Bunun Amaçi Güvenlik İçin Yalnişlikla Kapilari Açtiğinizda Tekrar Kapanmasi İçin Sen 2 dk Diyosun Enteresan hımm

bizzat tarafımdan denendi onaylandı :D arabanın basında bekle Allah bekle saate bakıyorum zaman geçmiyor en son bi baktım kilitlendi :D 2 3 sefer denedim cık 2 dk sürüyor

Arcin kumandasinin acma tusuna bastiktan sonra 30 sn kapilari açmazsaniz otomatik kapaniyor.. Benim Araçta böyle oluyor size olmasinin sebebi nedir acaba anlayamadim şmdi hımm
ben bir iki dk.bekledim yine kapanmadı aracım megane 2 privilage

ben bir iki dk.bekledim yine kapanmadı aracım megane 2 privilage

servise göster abi yakınsa bi baksınlar sigorta vs. atmıştır belki değiştirirler ben çakmağınkini ücretsiz değiştirmiştim

Kapılar kilitli iken kumandanın açma düğmesine basınca hiç bir işlem yapmadan 1 dakika beklerseniz tekrar kapatıyor. Ancak kapıları açıp kapattığınızda işlem iptal oluyor.. Bilginize

2 dk Çok Uzun Bir Zaman Bunun Amaçi Güvenlik İçin Yalnişlikla Kapilari Açtiğinizda Tekrar Kapanmasi İçin Sen 2 dk Diyosun Enteresan hımm
bende hiç kapanmıyor ne yapabilirim

bende hiç olmuyor swrvise mi öpüleceğiz şimdi:(

servis bakmaya para almaz bence o kadar da değil :D normalde pahalı gerçekten :berbat benim çakmaklığın sigortasını para almadan değişmişlerdi

​Aracınız hareket edince kapılarınız kilitleniyor mu?
evet hareket edincekapılar kilitleniyor

Geri