Megane 2 Sedan 5cm Fk Yay

öncelik jant olsun bence sonra amerikan park, spor hava filtresi vs güzel şeyler yapılabilir :D basıklığa gelirsek, fenaaaaa :D :eyv

Önerileriniz icin tesekkurler, jant takimini yazin almayi dusunuyorum citalari karbon kaplatsam siritirmi acaba

Bir şey sormak istiyorum bende de 5cm fk yay vardı 1.6 HB aracıma taktım ancak kasisler geçerken veya bozuk yolda ön taraftan takur tukur ses yaptı metal sesi bende birşey olur diye sökmüştüm acaba sizde bu tarz bir ses var mı?

Bir şey sormak istiyorum bende de 5cm fk yay vardı 1.6 HB aracıma taktım ancak kasisler geçerken veya bozuk yolda ön taraftan takur tukur ses yaptı metal sesi bende birşey olur diye sökmüştüm acaba sizde bu tarz bir ses var mı?

Evet bendende ses geliyor, gosterdim usta on taraf takozlarin ustune oturmus yaylar bosta dedi bana, ama tam bilmiyorum yine kutur kutur ses geliyor

benım sahsı fıkrım cıtalarını boyat aracla aynı renge amerıkan park sıstemı uygula farlarına ve camurluk sınyallerıne bır lip ve arka cam ustune abartısız bı spoiler sade ve şık bir görüntü elde edersin

Çok Güzel Olmuş, İlk Olarak Güzel Bir Jant İle İşe Başlamak Gerek :eyv

5 cme göre ciddi iyi düşmüş. Maşallah kazasız belasız.

Geri