Megane 2 oto teyp ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan artemistr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
30 liraya almıştım aparatı. Kumandadaki tüm tuşlar tam olarak çalışıyor. Takması da kolay. Yapan arkadaş bir kılavuz gönderiyor. Soketteki bir kaç kabloyu kesip gönderdiği aparata rengi rengine bağlıyorsunuz. Bitti gitti. 15 dakika sürüyor yapması.

çok iyimiş acaba nereden aldınız linki adresi özel mesaj atabilirmisiniz..

30 liraya almıştım aparatı. Kumandadaki tüm tuşlar tam olarak çalışıyor. Takması da kolay. Yapan arkadaş bir kılavuz gönderiyor. Soketteki bir kaç kabloyu kesip gönderdiği aparata rengi rengine bağlıyorsunuz. Bitti gitti. 15 dakika sürüyor yapması.

Aldiğiniz Kurumu veye İnternet Sitesini Burdan Yayinlarsaniz Herkez Faydalanabilir.. :eyv :eyv

Yanlış anlaşılmasın bu aparatı yapan ve satan bir arkadaştan aldım ben aparatı. Mail adresini tekrar bulmayı deneyip isteyen arkadaşlara özel mesaj ile göndereyim ben. Aracınızın modelini ve teybinizin markasını yazarsanız ona göre bir aparat gönderiyor. En son sadece sony ve pioneer teypler için yapabiliyordu. Diğer markalar için yapabilir mi bilmiyorum. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım. Kurulum pdf'ini de kendisinden istemeyi unutmayin.

Ekleme: Aparatın son fiyatını kendisine sormanızda fayda var. Mail adresini isteyenlere özel mesaj ile gönderiyorum. Kendisi onay verdiği takdirde forumda da paylaşabilirim. Arkadaşla ben de bir forum üzerinde tanıştım. Ödeme ve ürün teslim alma sürecinde ben hiç sorun yaşamadım. Uzatmayayım. Siz sorularınızı arkadaşa sorarsınız :)

Eeee güncel fiyat nedirr pioneer teyp le orjinal kumandasının herseyini kullanmak istiyorum.

Kendisine sormanız lazım. Mail adresin gönderiyorum size özel mesajla.

IMG_20130113_154128.webp
IMG_20130113_155536.webp
IMG_20130113_155336.webp
IMG_20130113_161835.webp
13092012063.webp

Vallahi Meggy Özledim :( :)

Kubilay kim dedi sana clio ıv al diye ;( mis gibi meganım varmış

Geri