Çok iyiii uygulama olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle abi araçlarımızı inceleyelim birdahaki buluşma konusu içerisine muakkak not düşelimKubilay çok şıkmış gerçekten .. Güle güle kullan kardeşim . Onur abi teşekkürler zaman öyle kısaydı ki araçları inceleyemedik rahatça . Ama bir dahakine araçlarımızı da detaylı inceleyelim ...
güzel uygulama çok şık durmuş gerçekten
Teşekkürler Onur kardeşimKubilay işini biliyor
Cihaz HD Gün içerisindeki güneş ışınları ekranı kestiği için fotolar tam net değil.net fotolarını konu içerisine yükledimGÜZEL UYGULAMA...
ekran biraz daha öne baksa görüş için daha iyi olacak gibi görünüyor, bu şekilde güneş ışıkları ekranın görüntüsünü azaltabilir, belkide çekim açısından bu şekilde görünüyor da olabilir,
Satarken alacağım cihazımı Pirivilige almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı MemoBende fazla inceleyemedim fakat fotolar az çok durumu açıklamış Kubilay abicim valla çok güzel bu, satıcam falan diyosun bence ya satma aracını yada satarken bunu sök al
Teşekkürler Mustafa Abi Eksik Olma EyvallahUygulama çok orjinal ve güzel olmuş,güle güle kullan kardeşim,Üstad seninde emeğine sağlık...
Ah kubilay abi ah neden satıyorsun daha göstergenin renklerini değişicektik senin çok iş vardı hani Neyse kısmetse privilege olur devamı [/QUOTE]
Seninle İşimiz Bitmedi Daha Emre daha çok uygulamalar yapacağız seninle
Arkadaşlar paylaşım mükenmel...
Benim sorunum megan II orjinal ekranın dış cam sağlam ama iç kısımdan mürekkep dağılıyor ekran okunmaz hale geldi
paylaşmış olduğunuz sistemin maliyeti nedir istanbulda yaptırabileceğim bir yer varmı... Aracım 2006 Megane II Dynamique
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.
Uygulama çok hoş olmuş privilage a istiyorum bende ama ekran biraz yukarıya doğru bakıyor gibi geldi yani direksiyonda otururken ekran net bir şekilde görülüyor mu
Konu hortlamış Ahhh ahh Kubilay abi privilege alcam demişsin iconcan geldi
aynen abi ya olsun iconcanda iyiDemii nerden nereye kardesim hehe
HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi