Megane 2 LPG Doldurma Ağzını Depo Kapağına Aldırma İşlemi Ne kadar

Benim araçtada benzin depo kapağının yanında, 15 gün önce muayeneden geçti. Kusur olarak dahi yazılmamış. LPG ile ilgili olarak sadece LPG etiketi yok demişler. Benim açımdan bir faydası yok ama pompa görevlisinin diz ve bel sağlığı için yaralı.

benim araçtada depo kapağının yerinde. Muayenede de sıkıntı olmaz .sizinde çok maliyetiniz olmaz 100-150tl olur tahiminimce ek yapılıp boru uzatılacak.

Benim dolum yeri de benzin kapağında muayenede sıkıntı olmadı. Tek iyi yanı pompacılar çok seviniyor ve dolum ağzı kapağı kaybolmuyor.

Honda civic'lerde orijinal LPG çıkışlılarda da ayna şekilde benzin kapağı içinde o yüzden muayene de sorun olmayacaktır.

sorun olmaz ben megane 2 ye 10 sene bu şekilde bindim ama kanun tekerin yanından geçen borunun çelik sipiral içinden geçmesi gerekir diyor yaptırırken buna dikkat ettirin

aracı yeni aldım megan 2 hb , ilk sahibi benzin kapagının oraya yaptırmış lpg dolum yerini . emin olmamakla birlikte yaptırmak isterseniz benzin kapagı tarafını kesiyorlar kaporta olarak öyle yapıyorlar.

Geri