Megane 2 lerde BVA şanzıman kullananlar

Mustafaslan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2007 megane 2 hb alacağım.
İstediğim donanım ve kilometre de buldum fakat otomatik şanzımanlı çıktı. Daha önce hiç otomatik araç kullanmayan birisi olarak bva şanzıman kullanan hocalarımınızın fikirlerine ihtiyacım var. Teşekkürler. 😊

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Clio 3 BVA kullancısıyım. Şanzuman 4 ileri devir aralığı iyi ayarlanmış, uzun yolda bi vites daha istiyor sadece. Şöyle söyliyeyim 3000 devirde 110 km hızla gidiyor. Vites geçisi olarak sadece ilk çalıştırdığınızda 1 den 2 ye gecerken hafif sarsıntılı, sonrasında ise hissetmezsiniz. Gaza basmanıza göre tepki veriyor. Çok basarsanız yüksek devirde az basarsanız normal devirde vites değiştirir. Şanzumanın bakımı yok o en güzel yönü, hafif rampalarda geri kaydırma yapmaz. Triptonik kullanım imkanıda sunan şanzumanın manuel olarak kullanımı mümkün. Kısaca ben oldukça memnunum. Hayırlısı olsun [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 den 2 ye geçerken sarsıntı eskiden bende de vardı. Hatta araç bazen arıza verirdi. Elektrovanaları değiştirince vites geçişleri hissedilmez oldu

Hocam
Baktığım araç
68000 km de
1.6 / 16 V
2007 Privlige hb.
En dolusu. Cam tavan ve sanruf ta mevcut. Benzinli lpg yok.
Sağ kapı değişmiş bir de küçük bi boyası var.
Sahibi 33 bin istiyor.
Piyası böyle alevlide olsa az para değil. Sizce eder mi o kadar

fiyatı biraz yüksek.Ederi 30bin diye düşünüyorum bir de lpg takıldığında araç binici için 32bine mâl olacak bu fiyat makul denebilir ama 35e mâl olması insanı düşündürüyor.

Bende lpg li kullanırım, fiyat da dediğiniz gibi düşündürücü. Aracın kilometresi ve temizliği de güzel açıkçası ama ikilemdeyim 😅

Geri