S.a değerli arkadaşlar megan2 LPG Li aracim var. aracim sabah ilk çalışmada tik diye çalışıyor ve ibre biraz kararsizlasip stop ediyor ama bunu arada yapıyor. araç isindiktan sonra stop et 5 dakika içinde marsa bas yine hemen çalışıyor ama yarim saatle 5 6 saat sonra marsa bas geç çalışıyor.bobinler benzin fitresine sentesine kaptor benzin pompası degisti gazı ıptal ettık. durum yine ayni.yalniz benzin pompasına kesici rulo baglattim bağlandıktan sonra araç LPG de gazdan ayagını cekıp yavaslayınca stop etmeye başladı ve gaza bassanda gaz yemıyordu sanki gaz bitmiş gibi. benzin pompasına kesıcı baglayan lpg ci aracın gaz ana beyin bozuk senın dedi aracın motora benzın karıstırıyormuş pompa calısmayınca benzin motora gitmiyor ve stop ediyor bır gel ana beyını kontrol edelım dedı sonra aklıma ruloyu baglayıncamı oldu diye baglanan kesıcı ruloyu söktüm. arac lpg ye gecınce pompanın soketını cıkardım denemek ıcın aracı hareket etiirdim yıne stop ettı gaz yemedi demekkı kesıcı ruloyla alakası yokmus. aracın gec calısması park ettıgım zaman motora benzın gıdıyor bogulmamı yapıyorda gec calısıyor.arac hem benzinle hem lpg karısı-tırınca belirtileri nasıl olur. motora neden benzın gıder pekı bılgısı olan varsa bilgi verirse sevinirim tsk ederım sımdıden. hakkınızı helal edın biraz uzun bir yazı oldu