Megane 2 kapilar aÇilmiyor

Merhaba
2004 model megane 2 araca sahibim aracimin kasti kapilari acip kapatmiyor calismasinda bi siknti yok birkaç gün önce arada sirada yapıyordu fakat simdi ise hic calismiyor pilini kaç defa degistirdim fakat pilden degil arabayla ilgili bir sorun olabilirmi kart sinyali nereye gönderiyor yardimci olabilir misiniz kapilarim şuan acik😞

Arkadaşlar Bugün aynı sorun benim başımada geldi şuan araç kilitli durumda anahtarıda açmıyor boşa dönüyor zamanında oradan kaza yapmıştım anahtar yuvası bozulmuş herhalde.. Akü bitik ve anahtar açmıyor.. siz nasıl çözdünüz bu durumu konuda akü ve takviye kablosuyla yapıldığı söyleniyor ama kaput da açılmıyor yol yardımı aradım camı kır dediler başka çözümü yokmu yarın sabah çilingir bakacak ama hiç umudum yok

www.renaultfanclub.com sayesinde aracımı servise götürmeden problemimi çözdüm ve büyük masraftan kurtuldum. hemde inanıyorum ki benimle aynı sorunu yaşayacak insanlara bu durumda çözüm olacaktır.

FuRiouS çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için sayende kapıyı açmayı öğrendim :) iki takviye kablosu ve akü ile kesin çözüm,,, :)

çok çok basit bişey bu yav amerikayı keşfetmiş gibisiniz :D

Bu işi nasıl çözdünüz yardımcı olun lütfen.

Kartındaki anahtarı kullanarak açıp kapama yapabilirsin. Daha sonra akünü kontrol ettirmelisin. Geçmiş olsun.

Anlaşılan bilen yok kelebek camı ne kadardır onu kırsam araçım megane 2 wagon 1.5

Kartındaki anahtarı kullanarak açıp kapama yapabilirsin. Daha sonra akünü kontrol ettirmelisin. Geçmiş olsun.

Konuda da belirtiğim gibi kartın üzerindeki anahtarla açılmıyor anahtar boşa dönüyor.. daha önce tam o bölgenen kaza yapmıştım iki kapının ortasından servisde yapılmıştı ama anahtarı kontrol etmek hiç aklıma gelmemişti bu sabah farlar açık kalınca akü bitmiş hemen anahtarı denedim malesef boşa dönüyor açmıyor..

Konuda da belirtiğim gibi kartın üzerindeki anahtarla açılmıyor anahtar boşa dönüyor.. daha önce tam o bölgenen kaza yapmıştım iki kapının ortasından servisde yapılmıştı ama anahtarı kontrol etmek hiç aklıma gelmemişti bu sabah farlar açık kalınca akü bitmiş hemen anahtarı denedim malesef boşa dönüyor açmıyor..

Kardeşim karttan bagajını aç içine gir. Sonra iç kapı açma düğmesinden kapılarını aç. Artık bir şekilde akü işini halledersin. Geçmiş olsun tekrar.

Kardeşim karttan bagajını aç içine gir. Sonra iç kapı açma düğmesinden kapılarını aç. Artık bir şekilde akü işini halledersin. Geçmiş olsun tekrar.

İlgin için teşekkürler araç "2006 model megane 2 wagon 1.5 " bagajda anahtar yeri hiç görmedim araç yakınımda değil tekrar bakatım ama öyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum..

Kaputu açabilsem sorun kalmicak aküye takviye yaparım bu konuda birinci sayfadaki arkadaşlar farklı bir yöntem uygulamışlar nedir acaba böyle bişey varmıdır

İlgin için teşekkürler araç "2006 model megane 2 wagon 1.5 " bagajda anahtar yeri hiç görmedim araç yakınımda değil tekrar bakatım ama öyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum..

Kaputu açabilsem sorun kalmicak aküye takviye yaparım bu konuda birinci sayfadaki arkadaşlar farklı bir yöntem uygulamışlar nedir acaba böyle bişey varmıdır

Kusura bakmayın tam olarak bilgim yok wogon2 ler hakkında. Ama aracınızın kartının üzerinde üç tane buton olması gerekiyor. Biri açma, diğeri kapama, bir diğeri de bagaj açma olarak kullanılır. Eğer akünüz kapıları açacak kadar güç barındırıyorsa bagaj kapağını ortada sağda bulunan butonla açarak girebilirsiniz.

Kusura bakmayın tam olarak bilgim yok wogon2 ler hakkında. Ama aracınızın kartının üzerinde üç tane buton olması gerekiyor. Biri açma, diğeri kapama, bir diğeri de bagaj açma olarak kullanılır. Eğer akünüz kapıları açacak kadar güç barındırıyorsa bagaj kapağını ortada sağda bulunan butonla açarak girebilirsiniz.

Akü Bittiği için onuda yapmıyor..:(

Geri