Megane 2 hb modifiye listesi ve fiyatları :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3T0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Metinimmmm İnşallah Hersey İstediğin Gibi Gider Kardesım Benim .. Fiyarlar Normal Ama Tampon Konusundaki Söylediklerimi Biliyosun Biraz Bekle Derim :eyv :eyv

Maddi Manevi Arkandayim Her Zaman Biliyosun :eyv

Bu Arada Satip RS Alsak Nasil Olur hehe hehe hehe

Metinimmmm İnşallah Hersey İstediğin Gibi Gider Kardesım Benim .. Fiyarlar Normal Ama Tampon Konusundaki Söylediklerimi Biliyosun Biraz Bekle Derim :eyv :eyv

Maddi Manevi Arkandayim Her Zaman Biliyosun :eyv

Bu Arada Satip RS Alsak Nasil Olur hehe hehe hehe

Biliyorum Tayfun abi Allah razı olsun :D Tamponu zaten ha diyince alamicam abi beklicem. RS konusunu açmayalım abi biz MTN meganla mutluyuz huyumuzu suyumuzu biliyoruz. :D

Metin kardeşim inşallah tez zamanda bu istdiklerini yapabilirsin bende merakla bekliyorum uygulamalarını erkek adamın hobisi arabasıdır ;)

Halledicez metinim hepsini aceleye gerek yok yavas yavas begene begene halledicez insallah , bende su bakimi atlatim ondan sonra devam edicem ALLAH in izniyle :eyv :eyv

Metin kardeşim inşallah tez zamanda bu istdiklerini yapabilirsin bende merakla bekliyorum uygulamalarını erkek adamın hobisi arabasıdır ;)

Teşekkürler Serkan abi iyi dileklerin için :)

Halledicez metinim hepsini aceleye gerek yok yavas yavas begene begene halledicez insallah , bende su bakimi atlatim ondan sonra devam edicem ALLAH in izniyle :eyv :eyv

Eyvallah abim seviliyorsun :D

metin yanına bi şahin alaydık hazır modifiyelihehe

Aynen Halil aşığım :D Doğan görünümlü Şahin gibi olur be öyle Halil :D
Olsun be Metinim kim nerden anlayacak.:)Bu arada şahine doğana araba diye binenleri anlamıyorum, üstüne birde renoyu kötülemeleri yok mu delşendiriyor beni.:mad:

metin yanına bi şahin alaydık hazır modifiyelihehe

Satıp şahin koleksyonumu yapalim abi :D

Olsun be Metinim kim nerden anlayacak.:)Bu arada şahine doğana araba diye binenleri anlamıyorum, üstüne birde renoyu kötülemeleri yok mu delşendiriyor beni.:mad:

Ben şahin doğana şoförlerinden daha çok saygı duyuyorum :)

Geri