Megane 2 HB Arka Bagaj döşemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smstsmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smstsmt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Herkese,

Aracım 2005 model ve benden önceki sahipleri nasıl kullandıysa bagaj zemini kötü durumda. Kaldırmaya çalıştığımda tahta kısmı su almış herhalde ve dökülüyor. Buna yeni bir zemin hazırlamak istiyorum. İnternette böyle birşey bulamadım sadece bagaj havuzu satıyorlar. Ancak benim istediğim bagaj havuzu değil, havuzun altına yerleştirilebilecek bir kapak. Tahta olur, plastik olur farketmez. Nereden bulabilirim böyle birşeyi, çıkma vs bulma şansım yada sıfır alma şansım var mı? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok memnun olurum. Yoksa kendim ölçü alığ ahşap kestirmeyi düşünüyorum. Üzerini döşeme halısıyla kaplarım.

Teşekkürler

Bilgisi olan yok mu

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çıkmasını alsanda aynı, kendin yapsan da aynı..
çıkmasını bulmak zor...çünkü oto çıkmacılar onları direk atıyo, diğer parçalarını bagaja atıyo...

önce öto çıkmacılara bak..nette araştır, takip et..
oto çıkmacıları ara hatta..

baktın yok..

kendin al tahta 20-50 mm...bi de haliflex...olay tamam...

çıkmasını alsanda aynı, kendin yapsan da aynı..
çıkmasını bulmak zor...çünkü oto çıkmacılar onları direk atıyo, diğer parçalarını bagaja atıyo...

önce öto çıkmacılara bak..nette araştır, takip et..
oto çıkmacıları ara hatta..

baktın yok..

kendin al tahta 20-50 mm...bi de haliflex...olay tamam...
Aynen bende öyle düşünüyorum. Amcama kestireceğim bir plaka [emoji23] internette bulamadım. Çıkmacılarada sorduğumda bön bön yüzüme baktılar adamlar. Demekki kimse aramıyormuş benden başka [emoji4]

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri