Abiler aynisi bendede var yarin beyine takcaz arabayi sonucu burda paylasirim gene ama kronik bi ariza ya inşaallah butcemizi sarsmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorununuz çözüldü mü acaba?S.a Arkadaşlar ben Engin iki haftadır kafayı yemek üzereyim benim aracım 2006 megan 2 dinamik aracım bir hafta önce enjeksiyon kontrol edin yazdı araç 60 km yi geçmiyor gazı sona kadar bassanda hiç işlemiyor stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor gazdandır diye benzinde gezeyim dedim 2 km normal gidiyo sonra tekrar yazıyo bujileri değiştiler bobinleri değiştiler gene olmadı bi tane adam gibi bakan olmadı kimse anlamıyo bana yardımcı olun ne olur ankara etimesguttayım bu arzayla karşılaşıp düzelen oldumu ne gibi uygulamalar yapılınca düzelir.....
Hocam sizin sorun açı kaydırıcı ile ilgili olabilir. Ankaradaysanız sizi biryere yönlendirebilirim, benzer bir sorun başıma gelmişti. Yolda giderken araba öksüre öksüre gidiyordu, yani gazı kesik kesik yokuş çıkarken çok daha belli ediyor.Konuyu açan arkadaşın sorunu arakadaşın megane 2 sedanında da var ve çözülemedi.Sorun bobinler değil enjektörler değil.Araba yolda giderken bir anda gaz yemiyor ve araç 70 km hıza düşünce düzeliyor sonra gaza basınca 70i geçtiği an araba devir kesiyor gibi sarsılmaya başlıyor.Bunu yapmaya başlayınca gazda da benzinde de yapıyor.Yol bilgisayarı enjeksiyon arızası diyor.Ustaya götürdüğünde usta her şeyi denemiş en son lambda sensörünün fişini çekince düzelmiş ama fişi takınca belli bir süre sonra tekrar başlamış.