bence çok koyu yapmayın. kuruması için de güneşli bi hava olması gerekiyor, o yüzden uygun zamanı seçin derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence çok koyu yapmayın. kuruması için de güneşli bi hava olması gerekiyor, o yüzden uygun zamanı seçin derim.
bizim mersinde güneş eksik olmaz bu yaz çektirdim en sıcak gündü silmeyin ve camları indirmeyin bi gün dedi. bi hafta sonra başka araca çektirdik aynı yerde. onu da bi gün açmadık ama o açıldı işte. galiba sökülmeden yapılınca kalkma ihtimali yüksek oluyor.aga bende 2011in ocak ayında cektirmiştim filmi istanbulun kapalı ve ayaz bi gününde valla cekildikden sonra camlarıda actım en ufak sıkıntı yok en ufak atma kabarma yok galiba sokturerek yapılınca 0 sıkıntı cıkıyor
bizim mersinde güneş eksik olmaz bu yaz çektirdim en sıcak gündü silmeyin ve camları indirmeyin bi gün dedi. bi hafta sonra başka araca çektirdik aynı yerde. onu da bi gün açmadık ama o açıldı işte. galiba sökülmeden yapılınca kalkma ihtimali yüksek oluyor.
ben söktürmeden yaptırdım herangi bi sorun yok 8 aydır. biraz ustanın tecrübesiyle ilgili kalkma olayları falan
birazda şans. benim araçla o dediğim araç aynı yerde aynı ustalar tarafından yapıldı. Ama benim araçta bi sorun çıkmadı, diğerinde çıktı.ben söktürmeden yaptırdım herangi bi sorun yok 8 aydır. biraz ustanın tecrübesiyle ilgili kalkma olayları falan
Hangi renk çektire bilirim_ ankaradan yaptırcam yaptıran memnun kalan varmı... çektireceğim yerlerin adresini fiyaatıyla alabilirmiyim
Teşekkürler şimdiden