Megane 2 Cam film YARDIMi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rs.ONUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rs.ONUR

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hangi renk çektire bilirim_ ankaradan yaptırcam yaptıran memnun kalan varmı... çektireceğim yerlerin adresini fiyaatıyla alabilirmiyim

Teşekkürler şimdiden

tabiki siyah cektireceksiniz. aracınızın ic mekanı bej ise 3 siyah ise 2 numara film çektireceksiniz..

buda 2 no filmin görüntüsü ici gozukmeyecektir aracın arac kendime ait. ben 2 no cektirdim ic mekanım siyah oldugu icin.

fotoraf0206i.jpg

fotoraf0207q.jpg

Son düzenleme:
pardon ankaradanmıssınız ben istanbuldan sandım sizi. :) kusura bakmayın. dedigim gibi ic mekan bej ise 3 siyah ise 2 no cektirin..

hocam araç içi rengi ne olursa olsun arka cam 3 numara, diğerleri 2 numara. camlar kapalı olunca, ve zaten arka cam 3 numara olunca aracı direkt karartıyo. öte yandan bir yan cam açınca veya gündüz güneşte çok karanlık olmadığından polisler teşne olmuyor. ben her arabamda aynını yaptım. + dipnot: gece iç ışığı yakarsan cam filmi yok gibi oluyor dışardan bakınca. çizilmeyen çektirin bence. kolay gelsin

hocam araç içi rengi ne olursa olsun arka cam 3 numara, diğerleri 2 numara. camlar kapalı olunca, ve zaten arka cam 3 numara olunca aracı direkt karartıyo. öte yandan bir yan cam açınca veya gündüz güneşte çok karanlık olmadığından polisler teşne olmuyor. ben her arabamda aynını yaptım. + dipnot: gece iç ışığı yakarsan cam filmi yok gibi oluyor dışardan bakınca. çizilmeyen çektirin bence. kolay gelsin

araç içi bej olunca dediginiz olmuyor maalesef 2 numara film işe yaramıyor aracın ici kabak gibi belli oluyor. bej ise her yeri 3 no yapılmalı siyah ise heryeri 2 no yapılmalı..

araç içi bej olunca dediginiz olmuyor maalesef 2 numara film işe yaramıyor aracın ici kabak gibi belli oluyor. bej ise her yeri 3 no yapılmalı siyah ise heryeri 2 no yapılmalı..

yani haklılık payı var ama kullanıma göre değişir diyim ben onu unutmuşum. ben mesela zifiri olsun istemediğim icin öyle yazdım hoş bir karartısı oluyor o zaman. ama arka cam illaki 3 numara. biz fikir verelim, arkadaş seçsin. iyi akşamlar

yani haklılık payı var ama kullanıma göre değişir diyim ben onu unutmuşum. ben mesela zifiri olsun istemediğim icin öyle yazdım hoş bir karartısı oluyor o zaman. ama arka cam illaki 3 numara. biz fikir verelim, arkadaş seçsin. iyi akşamlar

aynen ben fikrimi verdim aracımı gösterdim. ic mekanı siyah aracımın 2 no filmle boyle goruncek dedim :) gerisi ona kalmıs :)

teşekkür ederim arabam fotomda görünüyor içi bej rengi arka camları 3 yaparım ön cama 2 mı 3 mu denemek lazım gerçekten..birde anıl bey senn farların orjınalmı?<br><br>

teşekkür ederim arabam fotomda görünüyor içi bej rengi arka camları 3 yaparım ön cama 2 mı 3 mu denemek lazım gerçekten..birde anıl bey senn farların orjınalmı?<br><br>

evet farlarım orjinal aracım 2010 model megane 2 exception farlarım orjinal siyah tabanlı. sizinki sanırım 2008 privilege. farlarınız beyaz tabanlı cünkü. exceptionlarda beyaz tabanlı far yok cünkü. kaldıki exceptionların bej olanı yok :) sizinki 2008 privilege büüyük ihtimal. ic mekanınız bej simdi sizin ne icin film cektirmek istediginize baglı. eger diyorsanızki aracımın ici gram gözükmesin. komple önlerde arkalarda 3 no cektireceksiniz. ama diyorsanızki sadece günes korusun arabamın icini 2 no cektireceksiniz. benim aracımın ic mekanı siyah 2 no film zifiri karanlık yapıyor icerisi gram gozukmuyor. siz en iyisi 3 cektirin hem ici gozukmesin aracın hemde gunesten korusun..

aracım 2008 EXPRESSİON PLUS :D özel üretim farların yakınca çekimi varmı farları siyah yapıcam içi gözükmesin ama polis çevirirmi diye düşünüyorum

Geri