Merhaba,
Aracın LPGli mi?
Aracın LPGli mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tanesi derken usta benim bulduğum var bir sitede ama tabi bilmiyorum yine burda mutlaka değiştiren arkadaşlar vardır. kubilay abide çok yardımcı oldu allah razı olsun banada burda konu açmamı tavsiye eden kendisi . benim bulduğum sitedeki parça bu http://www.renaulttoptancisi.com/Atesleme-Bobini-Kalem-Bobin-Megane-I-II-III-14-16-16V,PR-1005.html
evet valeo marka bir bobin buldum 4 adet aldım hatta biraz önce siparişi verdim taa erzurumdan güvenemedim fotolarda ikinci el kullanılmış olabilime ihtimalini göz önünde bulundurdum ama saolsun bir arkadaş gitti baktı erzurumluydu arkadaşda orjinal dedi sıfır dedi aldım bakalım inşallah bir an önce gelir ve bu sorun bir an önce biter 50 tl den aldım tanesini inşallah orjinaldir dediği gibi umudum kargodaki üründe fatura keseceğini söyledi biraz öncede telefona mesaj geldi ürünün kargo referans numarası takma işine gelince kendim yapabilirsem artık yapcam yapamaz ise inşallah tanıdık birine gidip taktırcam . usta öyle fiyatlar çekti ki sadece bir çiftine 150 tl dedi 2 çift 300 bide kendi işçilik alcak 50 valla bilmiyorum inşallah ben bu işi hallederim .Linkini verdiğiniz siteden çok kez alışveriş yaptım renault parçalarını orjinal olarak adınıza kesilmiş faturalarıyla ve referans numaralarıyla gönderiyorlar dışarda piyasada 25 tl den başlıyor kalem bobin fiyatları tabi orjinal değil ama ustalara sorarsan hiçbir fark yok
yok ufuk hocam araba benzinli . lpg taktırmayı düşünüyorum ama benzindeyken bu sıkıntılar varsa lpg de daha büyük sıkıntı olur diye bekliyorum . açıkçası bi halledelim şu sorunları sonra düşünüyorum .Merhaba,
Aracın LPGli mi?
aynı sorun benim aracımda lpg takarken oldu .
Yolda bayılma ,zıplama,tekleme vb
lpg takarken bunlar kronık arıza dedı 4 tanesini 270 tl valeo marka değiştirdim .
Clio 2 hb model aracım .
şu anda sıkıntı yok .
Olma ihtimali yüksek senın araçta da.
Taktırmaya para vermedim .
Işçilik bile olsa en fazla 10 tl sanayide takıyorlar .
Hayırlısı olsun ,aynen ufuk kardeşim aynen öyle bulduğum ilk sitede ayni dediğin ücret vardi ama erzurumda bir yerde buldum bobinleri tanesi 50 tl den aldim takilmasi basit imkanim olsa yani takim taklavat değişrebilirim . Ama gitcez mecbur sanayiye ye ve yaptircaz malzeme kargoda şuanda bujileri de orjinal almak istiyorum bakalim hayirlisi