Megane 2 Ayağını Gazdan Çekince silkeleme Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan schatz_i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

schatz_i

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar; Sabahları sorunsuz çalışmadan sonra hareket edince gaz yememe oluyor. boştayken gaza iyice yüklenip devir yükselttikten sonra düzeliyor. Tüm viteslerde yolda ayağımı gazdan çekince bir silkeleme oluyor. hareket halinde inişlerde falan motor üzerindeki yük azalınca da silkeleme yapıyor.hem benzinde hemde lpg de aynı sorun devam ediyor. konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla.

(motor alt kulağı yeni değişti. lpg enjektörleri 1 yıl önce değişti. triger gibi ağır bakımları yeni yapıldı. bilgisayara bağlayınca bobin arızası görülmüyor.)

triger setini değişitrrken sentesini kaydırmış olabilirler kardeşim bu 1 bide gaz kelebeğini temizlet bu ikisinden biri allah yardımcın olsun :)

güzel kardeşim; triger değişiminden önce de vardı bu sorun. kelebek ise 1 yıl önce temizlendi. iyi niyet dileklerin için teşekkürler.

Aks leri kontrol ettirmeni öneriyorum sana :-)

aga bende konyaya gıttım geldım daha sonra ızmıre geldıgımde teklemeye basladı ama sanırım bnım konyada aldıgım yakıtdan dolayı oldugunu dusunuyorum bende herzmn aldıgım yakıtı alınca duzeldı

Geri