- Konuyu Başlatan
arkadaşlarım bugun arabanın altına baktıgımda negoreyım motor muhafazasından cılk yag sızıyor bu adamı aradım kardesım arabanın altı yag golu olmus ısteydımde neyse gel al da yapı ver dedım adam ya abı ıslerımız cok sen bıara getır bakalım dedıgı lafa bakın ya hem okadar para al neyse sınırlendım ıcene aksam iş cıkısı basıp yanına gittim tutup yagfıltresının orayı bozmus takamamısmı artık nası becerdıyse acık kalmıs her neyse sıktı ettı yaptı borcumuz varmı dedım masusdan e bılader bıseler atarsan ıyı olur bu lafını duydukdan sonra yanımda yok sonra hesaplasırız dedım vede selamı sabahı kesdım.
arkadaslarım bu acı tecrubeden kendıme sunları cıkardım arabayı ole bıyere kapılıp götürüp göstermicen insanı aracından sogutuyorlar neden getir yapalım para alalım dinleri imanları adam kandırmak yetkili servise gitsen daha beter gidip cıraklık kurusuna yazılıp kendımmı tamırcı olsam napsan cozemedım bu ısı
arkadaslarım bu acı tecrubeden kendıme sunları cıkardım arabayı ole bıyere kapılıp götürüp göstermicen insanı aracından sogutuyorlar neden getir yapalım para alalım dinleri imanları adam kandırmak yetkili servise gitsen daha beter gidip cıraklık kurusuna yazılıp kendımmı tamırcı olsam napsan cozemedım bu ısı