Megane 1 - Titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Receppn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Receppn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Araç rölantide sallanıyor çok hafif bir dalgalanma var 600 ve 800 arası aracta bir titreme oluşuyor gidişinde çekişinde herhangi bir sorun yok ok gibi fırlıyor ve rölantide egzozdan patırtı geliyor çok hafif daha önce bu sorunları yaşıyan varmı kaputu açtiğimda motorun titrediğini net görebiliyorum daha önce sabit hiç bir oynama yoktu

eksoz delik olabilir bir ihtimalde manifolt kaçırıyor olabilir....

Katalitik konvertör ve orta susturucu yeni sıfır olarak değiştirildi 1 hafta önce

Katalitik konvertör ve orta susturucu yeni sıfır olarak değiştirildi 1 hafta önce

beyni değişecek...beyinden de yapabilir

rolanti motoru .emme manufot hava alıyor olabilir bobin mozuk olabilir oksijen sen sörüde ola bilir en iyisi bilgisayara bağlat ne yazı yorsa onu degiştir iyi ustaya git ben senin gibi sorunum vardı çok para harcattılar

Hiç bir şekilde arıza lambalarının hiç biri yanmıyor herşey normalmiş gibi yani pc ye bağlattığımızda arızayı gösterir mi ?

megane k4m motorluysa yani 1.6 16v 110 beygir olansa deneyimlerime göre ateşleme bobinlerinden biri yanıktır silindirin birinde ateşleme yapmıyordur bilgisayarda gösterir

megane k4m motorluysa yani 1.6 16v 110 beygir olansa deneyimlerime göre ateşleme bobinlerinden biri yanıktır silindirin birinde ateşleme yapmıyordur bilgisayarda gösterir

4 Ateşleme bobininide yenisiyle değiştirip denedik hala aynıydı oksijen sensöründen süpheleniyorum yeri nerdedir biliyor musunuz katalitik değişti ama sensör değişmedi sensör bozuk yada pis olsa arıza lambası yakarmıydı ?

Geri