Megane 1 teyp sorunu zor durumdayım yardım edin lutfen

kraldogan78

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.a abiler 2000 model megane 1 sahibiyim teypde usb girişi yok çakmaklığa takılan mp3 le idare ediyorum ses cızırtılı çıkıyor yeni teyp alıcam bazıları kolu çalıştırmaz bazılarıda çalıştıranlar var diyor teyplerin kolu çalıştıran modelleri hangileridir yardımcı olursanız sevinirim

Kol kumandasıyla çalışan teyp yok, İzmir'li üyemiz kolega35 bunun için ara aparat üretiyor, kendisiyle iletişime geçebilirsin...

Aparat gerekiyor. Bende Kolega35 den alıp kendim bağlamıştım.Zaten teybin marka modelini söyleyince uyumlu olup olmadığını söylüyor.

Kolega35 ile iletişime geç, size hangi marka ve model teyp alacağınızı önerebilir. Aparatı da ona göre ayarlar.

Ben iletişime geçtim kendisiylede orjinal teybin üst tarafında bi ekran vardı yeni alacagım teybin hangi frekansda olduğunu falan göstermesi önemli değilde orda saat sıcaklık derecesi falan gösterirmi

Bende orjinal teybi söküp farklı bir teyp taktım. üstteki küçük ekranda saat, sıcaklık derecesi gözüküyor.

W/r girişli ucuz yollu teyp önerirmisiniz

hocam yanlış anlama ucuz etin suyu mundar olur. w/r girişli teypler sony pıoner gibi kaliteli markalarda var bi tane usb li 52watt pıoner al rahat et .ekrana gelinde saat ve sıvaklıgın teyiple alakası yok onlar çalışmaya devam eder sen kolega35 ile konuş tabi önce w/r girişli bi teyp al kaliteli numarası yoksa sende kolega35 in 05543022574 ben kendisinden 3-4 kere aldım kendi aracıma ve elektronikçi oldugum için müşterilerime taktım şimdiye kadar sorun olmadı ilk bi sorun çıktı hemen yenisini yolladı çok ilgili bi hobici bundan iyisini bulacagını sanmıyorum. hayırlı günler

Geri