Megane 1 - Ön Tampon Sökümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÇAĞRI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende o şekilde birşey yok, yarın servisi bir arayım sorayım kazadan öncekinde varmıydı acaba onuda bilmiyorum, fan açmasında ve hararette sorun yok ama

tşkler.....seninki alize demi...o zaman o bi işe yaramıyo bende de o...boşta yani..
öbür sene üretilen meganelerde demek ki oraya fan müşürü yerine, kör tapa takmışlar ..

servisi aramana gerek yok..çünkü fan müşürü yok meganelerde

önemli olan araba durunca fan açması...o yüzden sormuştum
araba durunca fan açıyorsa sende hararet müşürün orjinaldir..

açmıyorsa çakmadır..

tşkler çok yardımcı oldun...

Son düzenleme:
bu far yıkama işini bende kangoo aracıma yapmak istedim ama tam detaylı düşünmedim. Bizde arka cam sileceğide var. 3 çıkışlı bi motor lazım yada elektronik vana lazım ki farlar açılınca hortumun su gidişini açıcak kapalıyken far yıkamanın suyunu kesecek

Ben EMA nın çift çıkışlı kangoo için olanınından 2 adet aldım tanesi 15tl den. Basınç yüksek olsun yıkama düzgün olsun diye herbir fıskıyeye ayrı motor ekledim. Far üzerindeki kuş pisliğini çok güzel bir şekilde temizledi. Tek motor kullandığımda püskürtme gücü istediğim gibi olmadı. Şu anda ayrı bir su deposu bekliyorum. Elektrik kısmını ise ön cam yıkamayı sellektör gibi 2 kez hızlıca çektiğimde devreye girecek ve 5 sn gibi bir süre farlara su püskürtecek şekilde yapmayı planlıyorum. Orjinalinde farlar açık ve ön cam yıkama ile birlikte devreye giriyor.

@algorist abi neler yapıyosun ya hayranlıkla takip ediyorum seni :eyv

Geri